Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy csoporttársamba, de észre sem vesz, mit tegyek?
Már több hónapja szerelmes vagyok egy csoporttársamba, akivel azonos órákra járunk, de nem nagyon (mondhatni semmit) kommunikálunk egymással. Próbáltam közeledni felé, de nem igazán nyitott. Aztán kiderült, hogy már van barátnője. Így inkább lemondtam róla, hogy majd elmúlik ez az érzés, de nem akarom szétrombolni a kapcsolatukat. Aztán voltunk egy buliban, ahol ott volt a barátnője is és annak a csoporttára, egy másik csaj. A csaj konkrétan végig a srác nyakán csüngött, ölelgette, végig együtt táncoltak, többször is csókolgatták egymás nyakát-fülét, a barátnő orra előtt, aki semmit nem reagált ezekre. Már épp le akartam lépni, mert úgy éreztem magam, mint akinek egy hideg tőrt forgatnak a szívében. Ekkor felkért engem is táncolni. De már megbántam, mert így most már még jobban vágyom rá. Utána meg megint levegőnek nézett. Pedig nem vagyok csúnya.
Inkább szó nélkül leléptem, de nagyon mérges és sértett vagyok. És gyűlölöm ezt, de csak ő jár a fejemben.
Ilyen helyzetben mit tehetnék?
Van barátnője. Tabu.
Másik dolog, hogy annyira egy pofátlan alak, hogy a barátnője ellenére is más csajokkal keveredik ilyen helyzetbe. Én kiraknám a párom, ha ilyen erotikusan táncolgatna és puszigatna egy másik csajt.
Számomra teljesen kérdőjel, hogy mi tetszik benne?
Nagyon gáz lehet a csávó, semennyire nem tisztelheti a barátnőjét.
Próbáld elfelejteni, ismerkedj másokkal és kész.
Egyébként sem igazán vevő rád, szerintem engedd ezt el, ne keresd ha nem muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!