Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes lettem az egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lettem az egyik csoporttársamba, mit tegyek hogy felfigyeljen rám?

Figyelt kérdés

Pedig semmi különös nem történt, van amikor a csoporttal együtt tanulunk és olyankor hol mellém ül, hol nem. Szokott dicsérni, hogy milyen okos vagyok. Illetve amikor adok neki tollat vagy leejtem az enyém és ő felveszi nekem, akkor mindig összeér a kezünk. Legutóbb teljesen belepirultam, azóta enni se bírok és teljesen zavarban vagyok a közelében.

Ráadásul a múltkor kinyomoztam hogy szülinapja volt, én akartam elsőként felköszönteni kettesben, de megelőztek a csoporttársak, így a sok köszöntésből az enyémet tán meg se hallotta. Utána meg akartam volna hívni egy kávéra, de addigra elment egy haverjával kávézni az orrom előtt, és ezt nagyon cikinek éreztem...

Szóval mit tegyek? Nagyon bénának érzem magam, de szeretném megismerni! Csak nem tudom hogy kezdhetném el, mit csináljak, mit mondjak neki? Az érzéseimet nem akarom még felfedni, hisz nem is ismerem, lehet csak idealizálom...

2017. szept. 12. 06:40
 1/2 anonim ***** válasza:

>Szerelmes lettem

>szeretném megismerni

>lehet csak idealizálom

Pontosan! Ha nem ismered, akkor biztosan nem belé vagy szerelmes, csak egy idealizált képbe. Ha ezt már így felismerted, akkor jó úton jársz. Ha megérted, hogy az érzéseid nem valós személyhez kötődnek, akkor már képes leszel arra, hogy ne vedd őket olyan komolyan, a csoporttársadra meg tudsz majd simán szimpatikus, vonzó, érdekes emberként tekinteni, és nem fogod magad ezekkel a felesleges elvárásokkal terhelni. Szóval szerintem kezdd ezzel, szabadulj meg az illúzióidtól.

2017. szept. 12. 08:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Csoporttárssal megismerkedni a legkönnyebb dolog a világon. Ráírsz valami mondvacsinált sulis indokkal, aztán elkezdtek beszélgetni, következőleg pedig ha összetalálkoztok a suliban, akkor folytatjátok a témát, aztán alakul minden magától. Csak ne bonyolítsd túl és ne láss mindenben apró jeleket, lazíts egy kicsit.
2017. szept. 12. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!