Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon odafigyelek magamra, fejlesztem magam, akkor van esélyem rá, hogy felfigyeljen rám az egyetemen, az a srác, aki tetszik?
És mi van ha nem jössz be neki?
Mert ugye a szépség az relatív.
Van esély, próbáld meg.
Sokat segíthet egy megfelelően rövid szoknya is:)
Hát én aztat innen a gép mögül meg nem mondom neked és szerintem senki más sem fogja.
DE!
Ha változol - és előnyödre változol -, akkor azzal bizony az esélyed is nő. Hogy aztán pont annál a srácnál fogsz-e majd bejönni, vagy épp egy hasonló kaliberűnél, netán egy olyannál, aki klasszisokkal jobb... megint csak nem tudom. De mennél több vagy, annál több minden lesz majd benne a pakliban is.
"Szürke kisegér" ez tetszett! :) Rám is mondták még suliban anno.
Természetesen van esélyed, de a lényeg inkább szerintem, hogy magadat add! Magadért kedveljen, szeressen meg! Ne úgy értsd a fejlesztést, hogy most gyökeresen akarsz mindenen változtatni csak azért, hogy elnyerd a figyelmét mert az nem Te leszel. Ha felveszel egy álarcot és csak úgy tudsz vele kontaktusba kerülni az nem lesz jó. Légy önmagad és csak természetesen! Amúgy nem a lánynak kell teperni szerintem. :) 31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!