Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben eltudnám érni hogy valahogy felfigyeljen rám?
Megismertem valakit x helyen ahol kb 2-szer volt alkalmunk,de akkor is elég röviden beszélgetni,azóta pedig kizárt bizonyos okokból(a lényeg szempontjából mindegy miért)hogy ott találkozzunk.
Nyilván ha én kicsit sem tetszem neki akkor nem lesz semmi,de azért gondoltam megpróbálhatnám valahogy "felkelteni az érdeklődését",hátha,mert nekem nagyon megtetszett.
Felvettem facebookra jobb híján,egyszer beszéltünk is de akkor én írtam neki,ha személyes találkozóra hívnám annak eléggé randira hívás jellege lenne szerintem...lányként meg azért nem akarom én randira hívni.
Szóval van bármi esélyem hogy így felkeltsem az érdeklődését vagy esélytelen? Ha nem az,akkor hogyan,mit kérdezzek,írjak stb??
"Felvettem facebookra jobb híján,egyszer beszéltünk is de akkor én írtam neki,ha személyes találkozóra hívnám annak eléggé randira hívás jellege lenne szerintem."
Igen, az egy elég egyértelmû randira hívás lenne.
És azzal mi a gond?
A kérdés lategóriájából ítélve már felnôtt vagy. A felnôttek között meg nem ciki randizni - sôt, a felnôttség egyik alap ismérve épp az lenne, hogy ha szeretnél valamit, akkor teszel érte, és nem pedig azon aggodalmaskodsz, hogy "jujj de ciki, ha a másik megtudja, hogy szívesen randiznék vele".
Kinôttél már elvileg az általános iskolából..
"ennyire egy nő is képes lenne."
Azért légy már picit elnézôbb velük.
Elvégre csak nôk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!