Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El lehet érni valahogy, hogy a volt barátom újra felfigyeljen rám, hogy felkeltsem az érdeklődését?
Sziaztok!8 hónap után szakított velem barátom mondván hogy már megunt és már nem szeret úgy mint rég,nem haragban váltunk el ez volt 6 hónapja,azt mondta hogy ha van valami hívjam.Nem tettem.A minap írt nekem.A közelben lakik egy közös haverunk akivel tanulmányi munkára mennek külföldre két hónapra és érte jön.Írta hogy jólvan és reméli én is és ha van kedvem akkor ugorjak át a haverhoz és találkozzunk.Mivel nem volt netem ezt a levelet nem láttam időben így nem mentem át de utólag válaszoltam neki.Belevágtam egy kemény diétába hogy formába hozzam magam és emellett sokat is sportolok.Mire vissza jön rendbe akarom szedni magam.Lehet hogy csak bosszúból hogy lássa hogy mit hagyott ki,vagy csak kíváncsiságból,azislehet hogy még nem szakadtam el tőle teljesen,de ....feltudom kelteni majd a figyelmét újra?vagy esetleg van valami tippetek a számomra?Légyszi segítsetek kicsit,fontos lenne!
A válaszokat előre is köszönöm szépen!
Figyelj!
Változtasd meg a külsőd jó alaposan úgy,hogy rád se ismerjen.Új frizura új stílus,fogyás stb.De tényleg legyél drasztikus.Ami viszont ennél is fontosabb változtasd meg a szokásaidat,kezd új hobbiba,érdeklődj olyan dolgok iránt amik eddig nem érdekeltek,hogy lássa,hogy nem is vagy olyan unalmas.Ja és legyél magabiztos valamint csinálj úgy mintha nem érdekelne mint férfi,mert a fiúkat a vadászösztön hajtja.Tutira,hogy vadászni akar egy "teljesen új" csajra.
El lehet érni, de nem tudom, hogy érdemes-e. Ha fogyózni akarsz, akkor tedd meg. Ha változtatni akarsz a külsődön, akkor azt is tedd meg. De ha valójában meg vagy elégedve magaddal, akkor felejtsd el az egészet! Rengeteg pasi van még rajta kívül és semmi garancia nincs arra, hogy ha most beleszakadsz ebbe, olyan dolgokat erőltetsz magadra, amilyeneket egyébként nem tennél meg, akkor visszakapod. Azt mondom, hogy ha ő lenne kis országunkban az egyetlen korban hozzád illő férfi példány, akkor megérné, de így???
Ugyanakkor meg, ha te magadért szeretnél változtatni a külsődön, akkor hajrá, mert valóban nagyon-nagyon jó tud lenni, ha kicsit más leszel, szerintem még fiatal vagy, lehet, hogy épp egy másik hajszínnel, egy másik stílussal, egy más típusú cipővel nézne szembe veled az a lány a tükörben, akit te valójában látni szeretsz és akinek valójában érzed magad.
De azt nagy butaságnak tartom, amit az előttem való hozzászóló írt, hogy teljesen alakítsd át magad a srác miatt és még új hobbikat, tulajdonságokat is vegyél fel, magyarul fordulj ki saját magadból és erőszakkal színészkedj. Ennek semmi értelme lesz. Mert az nem te leszel és még ha úgy vissza is szereznéd, csak azt éred el vele, hogy a következő x időben amíg együtt vagytok végig a másik lányt kell játszanod, különben a barátod ismét szakít veled. És mehetsz mondjuk raftingolni havonta egyszer, mert az új lánynak az a hobbija, közben meg a hideg vizet még tévéből is utálod nézni...
És az is egy szempont, hogy egyszer az eredeti önmagad már bejött a srácnak, hiszen egyszer már választott téged. Valószínűleg épp az jött be neki, ahogyan te akkor kinéztél, különben nem is alakult volna ki közöttetek semmi.
Olyan viszont sajnos van, hogy az ember kiszeret a másikból, vagy hogy megunja (utálom ezt a kifejezést, nagyon csúnya). Sajnos épp ez az a rész, ami ellen nem nagyon lehet tenni semmit, mert aki ilyet mond és erre a döntésre jut, az nem hirtelen fellángolásból szakít, hanem átgondoltan, mert már nem tudja elképzelni a másikkal tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!