Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmes vagyok a csoporttárs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok a csoporttársamba, de nem lehet az enyém, mit tehetek?

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok az egyik csoporttársamba, már szerelmet vallottam neki, de nem lehet az enyém sajnos. Nem tudok kiszerelmesedni belőle, és sajnos még fél évig nézni fogom minden órán. Amikor meglátom szinte fizikai fájdalom hasít belém és összerogyok. Mi tud segíteni ebben az esetben, ha feliratok Xanaxot vagy egyéb nyugtatót, akkor jobban fogom bírni? Még soha nem szedtem hasonlót. Alkohol sajnos csak felerősíti ilyen téren az érzéseimet.
2013. jan. 18. 22:52
 1/8 A kérdező kommentje:
22/F
2013. jan. 18. 22:52
 2/8 harcosangyal ***** válasza:
miért nem lehet a tied?
2013. jan. 18. 22:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Xanax? Tudod miket beszélsz?
2013. jan. 18. 22:57
 4/8 anonim ***** válasza:
miért nem lehet a tiéd?:DD
2013. jan. 18. 22:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Gondolom, mert van párja, nem? Egyébként én ugyanígy voltam középiskolában. Csak nem fél évig, hanem még három és fél évig kellett néznem az osztálytársamat minden órán. És nem fog csökkenni az érzés, nekem elhiheted.
2013. jan. 18. 22:58
 6/8 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=B-nSdyHhZeM

Ezt játszd le neki és hátha megenyhül a szíve:DD

2013. jan. 18. 22:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Ne szedj semmi zombítót, hisz úgyse jó erre,más szempontból meg káros. * Szerelmes vagy, a szíved él! * * *

Majd úgy gondolsz vissza 10-20 év múlva ez volt a legboldogabb időszakod.

2013. jan. 18. 23:00
 8/8 A kérdező kommentje:

a hülyeségeken, meg a "szíved él" coelhozáson kívül van valami megoldás? nyilván azért írtam mert komoly, valami nyugtató érdekelne elsősorban.

egyébként 3. kérdésre: csak szimplán nem jövök be neki, más stílus. pedig több barátom megkérdeztem, átlagosan 7-re értékelték, és ismerek csomó 7-es csajt akinek bejövök. szóval papíron nem lenne lehetetlen,emiatt még jobban emészt.

2013. jan. 18. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!