Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem lettem volna szerelmes még?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lettem volna szerelmes még?

Figyelt kérdés

Illetve valami szerelemhez hasonló dolog volt 14 eves koromban, de azt felesleges ide venni.

Most ugy érzem kezdek valakibe beleszeretni, és nem csak a külseje, hanem jól érzem magam vele, be is jön mintha lassan kívánnam testileg lelkileg.

Tavaly volt egy csaj aki elsőre megtetszett azt hittem szerelem, de csak a külseje jött be. Eddig nem voltam meg szerelmes???

2013. jan. 17. 03:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Édes fiam ezt mi honnan tudjuk? :)

Egyébként elképzelhető, hogy nem.

2013. jan. 17. 04:24
 2/5 anonim ***** válasza:
,, akit mindhalálig szeretsz, azt már régen mások dugják."
2013. jan. 17. 04:40
 3/5 anonim válasza:

Nyugalom! A szerelem váratlan! Én most 20 éves vagyok és most

Lett az első szerelmem.már a házasságunkat tervezi. Igaz én nő vagyok :) de ne félj! Az igaz szerelem mindig várat magára :) pròbáld még vele hátha kialakul valami! Szurkolok!

2013. jan. 17. 07:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Elkeserítő hogy valaki olyan kérdést rak ki amire senki se tudja a választ...
2013. jan. 17. 16:16
 5/5 anonim ***** válasza:
18 évesen voltam először szerelmes.
2013. jan. 18. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!