Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy olyan pasi, aki alapból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy olyan pasi, aki alapból nagyon zárkózott érzelmi téren, akkor sem változik ez, ha szerelmes?

Figyelt kérdés
2013. jan. 17. 21:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
De igen, de ahhoz nagyon kell szeretnie a nőt..
2013. jan. 17. 21:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Zárkózott vagyok, de amikor volt barátom vele egyáltalán nem voltam az. Csak a többséggel vagyok olyan, hogy kezdetben tartom a távolságot, amíg meg nem ismerem. Gondolom ez férfiaknál is hasonlóan működik.
2013. jan. 17. 21:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom is nagyon zárkózott ember volt, mióta velem van próbálok arra törekedni, hogy mindent mondjon ki amit érez. Ne keresse a megfelelő alkalmat, amikor valami olyan van azonnal mondja el.. Mióta együtt vagyunk egyre jobban kinyílik, és szerencsére ezt a barátai is észrevették. Szóval szerintem ha jó hatással vagy rá, és látja, hogy megbízhat benned, akkor meg fog nyílni neked :)
2013. jan. 17. 21:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Tapasztalom,hogy kinyílt,és ilyen kis bújós lett,de továbbra sem az a hősszerelmes alkat.
2013. jan. 17. 21:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Az már haladás. :)
2013. jan. 18. 09:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Van előnye is...nem meséli minden kollegájának mi történik a lepedőn.

Sok nyitott,de fecsegő van. Az rosszabb.

2013. jan. 18. 14:52
 7/7 anonim ***** válasza:
ha már ilyeneket csinál az már jó jel
2013. jan. 19. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!