Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Túlzásba vitt facebook?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlzásba vitt facebook?

Figyelt kérdés
ti nektek a barátnötök napi szinten mennyi időt tölt el a facebookon,mennyi számit normálisnak?Ha sokat van fent elöfordul hogy megcsalhat?

2017. dec. 4. 11:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
De erre meg tökfölösleges. Szakmai dolgokat simán talál az erre a célra alapított fórumokon is.
2017. dec. 4. 13:29
 12/14 anonim ***** válasza:
Persze, csak én is jobban szeretem, mikor csak úgy random feldob valami jó kis cikket, vagy oldalt, vagy képet, amire magamtól nem biztos, hogy rákeresek vagy megtalálom. Plusz változatos, feljön 1 szakmai dolog, aztán pár autó, majd vicces képek stb. Ha nem akar éppen valamiben nagyon elmélyülni az ember akkor szerintem baromi jó.
2017. dec. 4. 13:32
 13/14 anonim ***** válasza:

+ a szokásos reklámsereg ami ott nem a jó öreg letiltható bannereken jön, hanem szépen besunyítva, mint fizetett tartalom...

De ez az, hogy annyira nem éri meg rajta lenni, és csak növelni a nyájat úgy, hogy te nem nagyon kapsz semmit. Fórumokon is kapsz olyan cikkeket amiket nem néznél meg magadtól és sokkal jobb (válogatottabb) csoport jön létre és nem léphet be minden suttya szaros 15 éves páwa meg troll 12 évesek informatikaóráról.

A fészbúk anyám korosztályának való inkább a régi barátokkal meg erdélyi rokonokkal kommunikálni. Én értelmét nem látom, osztálytalit is ott szervezték elvileg, de én kaptam egy telefont a dologról és le volt fixálva, hogy megyek és kész. Nem érzem a dolog hiányát.

És sokszor még a "jobb" fb csoportokba is beszivárog a reklám, a troll meg a pedofil.

2017. dec. 4. 13:38
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Az AdBlock amúgy blokkolja a Facebook-reklámokat is. De csak böngészőn, natív alkalmazáson nem.
2017. dec. 4. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!