Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlzásba vitt facebook?

+ a szokásos reklámsereg ami ott nem a jó öreg letiltható bannereken jön, hanem szépen besunyítva, mint fizetett tartalom...
De ez az, hogy annyira nem éri meg rajta lenni, és csak növelni a nyájat úgy, hogy te nem nagyon kapsz semmit. Fórumokon is kapsz olyan cikkeket amiket nem néznél meg magadtól és sokkal jobb (válogatottabb) csoport jön létre és nem léphet be minden suttya szaros 15 éves páwa meg troll 12 évesek informatikaóráról.
A fészbúk anyám korosztályának való inkább a régi barátokkal meg erdélyi rokonokkal kommunikálni. Én értelmét nem látom, osztálytalit is ott szervezték elvileg, de én kaptam egy telefont a dologról és le volt fixálva, hogy megyek és kész. Nem érzem a dolog hiányát.
És sokszor még a "jobb" fb csoportokba is beszivárog a reklám, a troll meg a pedofil.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!