Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Túlzásba vitt facebook?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlzásba vitt facebook?

Figyelt kérdés
ti nektek a barátnötök napi szinten mennyi időt tölt el a facebookon,mennyi számit normálisnak?Ha sokat van fent elöfordul hogy megcsalhat?

2017. dec. 4. 11:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nő vagyok, én szerintem sokat vagyok fent, napközben a háttérben fut, mert az esetek 90%-ban a Messengeren folytatom a kommunikációt a haverokkal, családdal.

Nyilván ha programom van, nem vagyok telefonnál/gépnél, szóval akkor simán eltűnök órákra is és nem okoz gondot.

Nem hinném, hogy megcsalásnak a jele, hacsak nem generál más megcsalásra utaló jelet. Hacsak nem az volt előtte, hogy alig volt FB-on, most meg hirtelen non-stop online van.

Elhidegült tőled? Dugdossa a telefonját? Érzed rajta, hogy titkol valamit? Ezek sokkal fontosabb jelek, mint hogy mennyit lóg a FB-on.

2017. dec. 4. 12:04
 2/14 anonim ***** válasza:

A sok számomra az az hogyha online van 24 órát/nap és minden posztoláskor megnezi, de akkor is ha veled van közben. Ez szánalmas...

Én ugy gondolom ha fontos neki a telefon aludjon azzal ,ne velem. :)

2017. dec. 4. 12:10
 3/14 anonim ***** válasza:

Remélem sikerül olyat találni aki max napi 1 órát. (Se)

Nem értem mit lehet ott annyit bohóckodni, mikor az ott lévő dolgok az alábbiakból állnak össze:

- reklám

- jópofának szánt olcsó vicceskedések (tibiatya, nemkutya, trollfoci, trollfész stb.)

- piások piaposztjai "ma ezt a Lóbányai Homályost iszom meg egésségemre hö höhöhö söriböri nyami ghöghögö"

- közhelyes idézetek

- hencegés "itt van pár kép a Londonban tett utazásomról" "Nézzétek az új verdámat!!444"

- politikai csörték

- nagyon béna csajozások, nagyon kínos pasizások

- öregek okoskodása, lehetőleg rosszul megformázva pl. "iGEN EMLÉKSZEM MIKOR 68BAN TORJKÁN UTAZTAM"

- időjárás-jelentés amire senki nem kíváncsi

- idétlen belsőzések, menőzések "hö, tennap jól atta a coroba höhöhöhhö honnap ugyanitt"

- zenelinkek

- világmegváltó kamu orvosi csodák linkjei

- majdnem meztelen képek ribéktől, félmeztelen képek a "menő" csávóktól

- pedofilok aggasztó ténykedései

- apropó pedofilok: kismilliárd kép a személyiségi jogokra fittyet hányva a kismamáktól a kis Dönci minden egyes köhögéséről

Most tényleg van akinek ez kell?

2017. dec. 4. 12:15
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

@VIII Edgár

Attól függ ki az ismerettségi köröd és milyen oldalakat lájkolsz. Nálam pl kifejezetten sok történelmi cikk, I és II. vh-s topikok jelennek meg, mert nekem inkább erre van igényem :)

Barátaimnál is rég kiszűrtem a magamutogató ribiket/kamulegényeket.

29/N

2017. dec. 4. 12:28
 5/14 anonim ***** válasza:

Én is kiszűrtem őket, maradtak négyen (anyám, volt ofőm, értelmesebb haverom és egy idősebb úr akit egy hobbi révén ismertem meg). Erre meg nem megy el fél óra se naponta, úgyhogy töröltem is az ottani regisztrációmat.

Történellmi cikket meg találok magamnak, nem kell hozzá a fészbúk.

2017. dec. 4. 12:34
 6/14 anonim ***** válasza:
Nem hiszem el, hogy még mindig vannak ekkora debilek, akik a facebookra alapozzák a párkapcsolatukat...
2017. dec. 4. 12:52
 7/14 anonim ***** válasza:
még mindig?pont hogy egyre inkább ez jellemző,nem csökkenő a tendencia
2017. dec. 4. 13:11
 8/14 anonim ***** válasza:
A Facebookon időt tölteni nettó időpazarlás. Szerencsére Zuckerberg szétválasztotta a Messengert és a Facebookot, szóval előbbi bőven elegendő. Utóbbira meg ránézek néha, ha nagyon unatkozom vagy értesítést kapok.
2017. dec. 4. 13:18
 9/14 anonim ***** válasza:
Nő vagyok és szerencsére sikerült megszabadulnom a facebook-tól. Már 3 éve nem vagyok jelen ott és tökéletesen el vagyok nélküle. Szerintem nem egészséges egyáltalán az a facebook
2017. dec. 4. 13:22
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként nem feltétlenül, csak meg kell tanulni használni. Van egy csomó baromi hasznos beállítás és opció, amivel te magad meg tudod adni, hogy milyen bejegyzéseket akarsz látni, és mit nem. Például párom is sokat lapozgatja, mert szakmai dolgokat követ, adok-veszek oldalakat, kreatív DIY dolgokat, autós oldalakat. Az ismerősei bejegyzéseit nem is látja szinte. Ha megtanulod használni, akkor lehet "hasznos" időtöltés is, ami nem csak felidegesít.
2017. dec. 4. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!