Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi fog kisűlni ebből?
Kezdem az elején :D
Mindíg is tetszett egy lány, talán többet is éreztem mindíg iránta. Átalános iskola 1. évétől ismerjük egymást. Alsós korunkban rengeteget gardérozott, segített nekem. Ő kitűnő volt én pedig kitűnően rossz tanuló. 8.ra ez talán már elkezdett valami alakulni. Én mindenkivel zárkózott voltam kicsit. Ő mindíg viccelődött velem, volt hogy csikizett, persze akkor én még hülye módon csak annyit mondtam hogy hagyjon már. Idióta -_-
Jött a középsuli. Nem egy helyre jártunk. Csak 1x futottunk össze véletlenűl az utcán akkor láthatólag örült nekem de persze a pasijával találkozott :S
Azóta jó pár év eltelt, most így középsuli után, éretten, érzem hogy lehet nekem ő lenne az igazi. Persze ez nem jelent semmit. De rengetegszer álmodtam vele az évek során csak úgy spontán hogy nem is volt az eszembe meg semmi. Úgy érzem hülye voltam és éretlen de mostmár érett és tudom hogy kit hagytam veszni.
Na a lényeg ma erőt vettem magamon, ma a középsuli után 2 évvel. 6 évvel 8. után. Ráéírtam . Még nem volt elérhető azóta.
Szerintetek mi sülhet ki ebböl? :D
Már nem biztos h van barátja. Facen sincs semmi látható nyoma
Csak egy sziátegy vocsorogva mosolygó smile val. Én egy sima sziát vártam úgyhogy legalább ez jó jel, még lehet örült neki h írtam :D
Megkérdeztem tőle miújság , azóta nem válaszolt, remélem ma este ír. És csak elfoglalt volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!