Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ebből mi fog kisülni? Ha más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből mi fog kisülni? Ha más pasi megy a randira, mint akit várt a lány?

Figyelt kérdés
Egyik társkeresőn megtetszett egy lány róla azt kell tudni, hogy átlagos alkat és nagyon komoly kapcsolatot keres. Több, mint 1 hónapot leveleztem vele, majd elszúrtam az egészet saját hibámból és a körülmények miatt. Most regisztráltam a társkeresőn egy kitalált személyt és újra levelezek vele. Eddig jól alakulnak a dolgok és lehet később randi is lesz. Ha odáig eljutok, akkor ő mit fog szólni amikor megjelenek?

2013. okt. 16. 04:32
 1/4 A kérdező kommentje:
Lehet ezzel még jobban elszúrtam? Ilyen esetben, hogy hatna a munkahelyére küldött virágcsokor (egy saját versel megspékelve), tudom, hogy a személyiségétől függ elsősorban, de ti, hogy reagálnátok? Ő az a típusú lány lehet, aki csak egy esélyt ad. A hibáimért már írtam bocsánatkérő megbánó levelet, sajnos nem volt eredménye. Igazából semmi rosszat nem írtam neki, csak így egybe visszaolvasva elég hülyén hangzanak az üzenetek. Tudom mit rontottam el, csak tehetetlen vagyok és ez nagyon zavar.
2013. okt. 16. 04:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem. Először a saját hibádból szúrod el, erre kitalálsz egy nem létező személyt, vagyis hazudsz neki , amivel ismét hibát vétesz, amiről szintén tudsz. Ennek így mi értelme?
2013. okt. 16. 06:25
 3/4 anonim ***** válasza:

*a munkahelyére küldött virágcsokor

Egy ilyet egyetlen nő sem vesz komolyan, mert bárki küldheti-akár egy nő is...

A kitalált személy esetében fotót küldtél a lánynak(idegen másról készült) fotót?

2013. okt. 16. 10:15
 4/4 A kérdező kommentje:
A küldött levélcsokron rajta lenne a nevem.
2013. okt. 16. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!