Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire irányadó a valóságot illetöen a Facebook státus?
Figyelt kérdés
Föleg középkorúakra gondolok, nem tinikre.
Mennyire fontos h a Facebookon fel legyen vállalva egy kapcsolat ?
Lehet valaki Facebookon szingli es közben kapcsolatban ? Nem sertö ez a felekre?
2017. nov. 12. 13:20
1/7 anonim 

válasza:

Szerintem nen sokan tüntezok ezt fel.
Idegeneknek semmit,még fotót sem!
2/7 A kérdező kommentje:
Peldaul akik azt irjak h szingli , de közben van nöjuk/ pasijuk
2017. nov. 12. 13:25
3/7 anonim 

válasza:

Egyáltalán nem. Van, aki nem írja ki, van, aki nem foglalkozik vele és nem frissíti.
Nem mindenki a phaszbukon éli az életét.
4/7 anonim 

válasza:

Minek feltüntetni? Nem fontos, és nem sértő. Aki ismer, úgy is tudja, más meg nem érdekel.
5/7 anonim 

válasza:

Pedig fontos hogy fel legyen vállalva az ember. Történt már olyan hogy valaki beállította hogy egyedülálló, aztán szabadon lehetett nőzni.
6/7 anonim 

válasza:

11 hónap kapcsolat után tette ki a párom, meg én is. Akkor az eőző 11 hónap nem ért? Na ne hülyéskedjünk már.
7/7 anonim 

válasza:

30 év után sem, de mit számít ez? Ha kirakjuk akkor hűségesek vagyunk, ha nem rakjuk ki akkor szabad mindent? Szerintem ez számít legkevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!