Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megijedtem! Ő már a babáról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megijedtem! Ő már a babáról és vidékre költözésről beszél, én még a hétvégi bulit szervezem. :/ Normális a félelem?

Figyelt kérdés

Szóval. Ő 30 én 22 vagyok. Nagyon szeretjük egymást és közös jövőt tervezünk.

Azonban a munkája miatt biztos, hogy vidéken fogunk letelepedni. Pestiként a bulis élet biztos, hogy hiányozni fog. :( Egyébként egy órára leszünk a várostól tehát nem olyan durva, ezt tudnám vállalni.

De...

Ő már mondja, hogy 5-6 év múlva jöhetne a baba, két év múlva akár az esküvő is. Én is nagyon szeretném, de most megijedtem és tegnap óta bennem van ez a para. Mi van akkor, ha nem én vagyok neki az igazi, ha a gyerekek mellett majd nem lesz annyi elmászkálás, ha túl korai lesz a lánykérés és megbánjuk...

Szeretem őt, de ezt túlagyalom. Pont a korkülönbség miatt mert neki már nehezebb lenne mást találni. Igazából azóta mióta erre gondolok nem is vonzódom hozzá, valahogy félek ettől. Tegnap jött fel a téma.

22/L 30/F

2017. nov. 25. 19:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%
Egy órányira Pesttől az KIBA$ZOTT messze van. Nem tudom jártál-e már vidéki akár nagyvárosban is, de tájékoztatlak hogy vidéken 20:00 után kuss van, minden bezár marad a TV...nagy jövő.
2017. nov. 25. 20:54
 12/16 anonim ***** válasza:
73%

Már bocsánat, de miért idős egy 30 éves férfi??? Lerakom a hajam a válaszolóktól... kapuzárási pánik 35 évesen? Hol nőttetek ti fel, zacskóban? Ekkora hülyeségeket utoljára akkor olvastam, mikor annál a kérdésnél olvastam a válaszokat, hogy:

"Megijedtem! Ő már a babáról és vidékre költözésről beszél, én még a hétvégi bulit szervezem. :/ Normális a félelem?"

Ja, hoppá :D

Ha neked 22 évesen az életed célja, hogy hétvégén riszáld, akkor nemhogy ő, hanem férfi sem való neked, csak srác. Ha szeretnéd, akkor nem a félsz lett volna úrrá rajtad, hanem a boldogság, hogy komolyan vesz téged.

2017. nov. 25. 20:56
 13/16 anonim ***** válasza:

1. 5-6 év azért sok idő, addigra már 28 éves leszel.

2. Igen is egy 22 éves és egy 30 éves életcéljai között azért szoktam lenni különbségek. Még én is csak egyetemista vagyok ennyi idősen.

22/N

2017. nov. 25. 21:50
 14/16 anonim ***** válasza:

Ember... 5-6 év múlva majd már te is pont gyereket akarsz!

Mitől ijedsz meg? Nem azt mondta, hogy holnap akar feleségül venni és gyereket vállalni!

Komolyan gondolja veled, ez jó.

Te még nem nőttél fel hozzá, ez egy dolog.

Amikor olyan idős voltam mint te, el sem tudtam képzelni, hogy a közeljövőben gyerekem legyen. Ma már 28 vagyok és alig várom, hogy végre oda jussunk a párommal, hogy ráállhassunk a dologra. :)

2017. nov. 25. 22:21
 15/16 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, nagy a korkülönbség. Főként felfogásban. Te bulizni vágysz ő egy biztos pontra. Azt mondta 5-6 év múlva szeretne gyereket, ami teljesen normális. Szerintem az a legnagyobb baj, hogy te agyban még húsz éves sem vagy és ezt minden rosszindulat nélkül mondom. Ki elöbb, ki késöbb érik.
2017. nov. 25. 23:13
 16/16 anonim ***** válasza:

Tök igazad van... 6-8 évig még éld ki magad nyugodtan, te addigra leszel 30, ő meg majdnem 40...

Aztán esetleg rájössz, hogy mégsem ő az igazi, akkor neki már tuti nem lesz gyereke, te meg majd új életet kezdesz.

Ha nem ő életed párja, akkor ne húzd az idejét, engedd el, hogy megtalálja azt, akivel kapcsolata lehet.

2017. nov. 25. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!