Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért Félek attól a lánytól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért Félek attól a lánytól aki nagyon tetszik nekem?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki hónapok óta tetszik nekem. Egyszer már beszélgettem vele de sajnos azóta nem kerestem a társaságát mert egyszerűen amikor meglátom görcsbe rándul a gyomrom és meg sem tudok szólalni. Még köszönni sem merek neki és ez nagyon elkeserít,hogy ilyen bamba vagyok.

Hogyan győzhetném le ezt a félelmemet?

2017. szept. 13. 07:26
 1/10 anonim ***** válasza:
89%

1. Mert nem ismered a nőket, és a lányt titokzatos, felsőbbrendű lényként kezeled, és alárendeled saját magad.

2. Mert nem ismered őt, csak idealizálod. A saját ideális nőképed tulajdonságait képzeled bele, és ehhez vonzódsz. Egy ilyen ideális képhez képest viszont te magad végtelenül gyarlónak és kevésnek tűnsz.

3. Mert nem tudod, hogy hogy alakulnak ki a kapcsolatok. Szexelni akarsz vele meg összebújni, de az oda vezető útról fogalmad sincs. Így már előre félsz attól, hogy mi lenne a következő lépés, ha esetleg nem hajt el azonnal.

Ezek az általános tippjeim. A tanácsom az, hogy ismerd meg az illúzióidat és szabadulj meg tőlük, a nőket kezeld egyszerű emberként, és ne torz, idealizált képeket kergess, hanem valódi embereket és értékeket.

2017. szept. 13. 08:34
 2/10 anonim ***** válasza:
Mert lehet hogy o egy krokodil.
2017. szept. 13. 08:38
 3/10 anonim ***** válasza:
Mert éretlen vagy még egy kapcsolathoz. Dolgozz magadon, mert most esélytelen így.
2017. szept. 13. 10:10
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
#1 - Hogyan látod át ezeket a dolgokat? Nem is ismersz, mégis tökéletesen összefoglaltad, miért nem volt barátnőm még 27 évesen sem. Semmit sem tudok az ismerkedésről. A másik dolog, hogy nem vagyok vonzó és nincs jó dumám. Most megyek és elásom magam.
2017. szept. 13. 12:01
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

#4: feltételezem, hogy nem gúnyosan írtad, amit írtál, úgyhogy ennek megfelelően válaszolok: azért látom át, mert én is pont ilyen voltam sokáig. Volt néhány nagyobb felismerésem, ami rádöbbentett, hogy mennyire rosszul gondolkodom. Aztán rengeteget dolgoztam azon, hogy megértsem a problémáim okait és működését. Amikor ez sikerült, rájöttem, hogy a megértéssel együtt lehetővé válik a változtatás is, úgyhogy változtattam. És azt is észrevettem, hogy nagyon sokan küzdenek teljesen hasonló problémákkal.

Szóval nagyjából ennyi: kíméletlen önkritika és folyamatos törekvés az önismeretre és önazonosságra.

Ha érdekel, szívesen írok privátban. És ne ásd el magad :D

2017. szept. 13. 12:45
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs veled semmi baj! 47 éves nő vagyok, de hidd el a férfiak 90 % fél egy nőt megszólítani, és tényleg eltúlozzák ezt a "női lény" fogalmát. Nekem még a mai napig is kezdeményeznem kell, ha látom, hogy egy pasinak tetszem, de nem mer megszólítani. Nem vagy bamba. Attól félsz, hogy kinevet, vagy otrombán elküld. Ha már egyszer beszélgettél vele nem lehet olyan nehéz. Csak ha látod hívd félre, hogy beszélni szeretnél vele, és kérdezd meg, hogy elmenne-e veled egy kólára. Ha nemet mond, akkor hagyd abból már nem lesz semmi. Ha igent, akkor sínen vagy mert beszélned kell hozzá ha ketten vagytok egy asztalnál nem? Semmi jelentősége, mert még 4 milliárdan vagyunk akik férfira vágynak. Úgyhogy csak lazán. Hogy nem vagy jóképű meg jó szövegű???? Sok olyan pasim volt. De amikor megismertük egymást ez már nem számított, csak a kapcsolat, a kémia. Na, kérdezd meg azt a lányt. De hívd félre, hogy ketten legyetek, és röviden, kedvesen. Nem kell túlbeszélni. Jön vagy nem? Hajrá! Én neked drukkolok!
2017. szept. 14. 08:05
 7/10 anonim ***** válasza:
Mert nem egyenrangunak érzed őt magadhozképest.Annyit tehetsz hogy összekapod magad és határozottan odaméssz hozzà köszönsz neki meg mosolyogsz rà stb .:)
2017. szept. 15. 23:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Én meg lányként félek attól a sráctól aki nekem nagyon tetszik. Ugyanakkor nagyon szeretek a közelében lenni, bár gyakran zavarban vagyok előtte. Én sem tudom,hogyan győzhetném le a félelmemet. Írtó ciki,hogy akiért odáig vagyok, annak a jelenlétében bénázom állandóan:(
2017. szept. 16. 10:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Mitől félsz?Ha megszólítod leb*sz egyet? :)
2017. szept. 19. 09:46
 10/10 A kérdező kommentje:

Szia!

Nem az biztosan nem fordulna elő :). Valamiért már gyeremkkorom óta Félek a nőktől csak nem tudom,hogy miért. Szó szerint rettegek tőlük. :)

2017. szept. 19. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!