Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Te is éreztél már így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te is éreztél már így?

Figyelt kérdés
..úgy, hogy megtetszett valaki, akivel régóta beszélgettek és érdeklődést mutat irántad, de te félsz érdeklődni iránta? Vagy nem engeded közel, ezért úgy tűnik, mintha nem érdekelne? Sikerül ilyenkor felzárkóznod egy idő után? A te esetedben ha valakihez így viszonyulsz, annak mi az oka?
2017. nov. 24. 23:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Csak így érzek. Szeretnél beszélgetni bővebben erről?
2017. nov. 24. 23:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Azért nem akartam közeledni felé, mert féltem, hogy megtetszik. Aztán megtetszett, akkor meg azért nem akartam kimutatni, és próbáltam eltávolodni tőle, mert nem akartam összetörni a saját szívemet újra. Tudtam, hogy bele fogok szeretni. És ez így is lett. Én megszerettem, őt meg mégse érdeklem. Karma, vagy mi.
2017. nov. 25. 02:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Nálam mindig ez van. Ezzel vágom el magamat a nőknél. érdekel a másik fél, de félek úm. megnyílni, aminek oka van, személyes, amin nem lehet változtatni.
2017. nov. 25. 11:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Nálam a gátlásosság és az önbizalomhiány játszik közre.

Mindig arra gondolok,hogy nem vagyok elég jó hozzá, mit akarhat egy ilyen férfi tőlem?

Aztán ez a külsőmre és a viselkedésemre is rányomja a bélyegét, így senki nem közeledik felém.

2017. nov. 25. 11:27
 5/5 A kérdező kommentje:
#3 Miért ne lehetne változtatni?:)
2017. nov. 25. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!