Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs "orvosság" a szerelemre?
Az embereknek mindig is fejfájást okozott az egyirányú vagy a kihült szerelem, mégsem találtak ki rá orvoságot, miért?
19 éves vagyok. Első szerelmem tavaly nyáron történt, bár sosem volt kölcsönös, 1 éven át probálkoztam a lánynál de augsztus végén feladtam mert csak nagyobb gondot okozott. Egy baráti társaságba voltunk mindvégig és minden után megmaradtunk barátnak. De én képtelen vagyok a közelébe meglenni. Kéri hogy maradjunk barátok de én már régóta az elfelejtésre igyekszek, de nem megy. Augusztus óta 2x találkoztam vele, nem véletlen. Probálom kerülni és nem rá gondolni.
Egyszerüen már mindent probáltam, de nem tudom elég jól elkerülni. A másik gond meg hogy mikor meg találkoztunk, nem akartam elmenni közeléből.
Nem tudok haragudni rá, mert életembe először szerelmes voltam (amire nagyon nem számitottam). És sok mindenbe megváltoztatott, jó értelembe és több barátot is szereztem.
Egyszerüen nem tudom elfelejteni. Minden kapcsolatot megszüntettem vele, és bár mintha gyengültek volna az iránta érzett érzéseim, még mindig nagyon rossz :/
De létezik.
Több neve is van mint pl: rivotril, xanax, heroin, kokain.
Igaz nyomorba dönt, de végülis...enyhíti a dolgot, egy nagyon nagyon nagyon nagyon picit.
A tanácsom, kerüld, keress új barátokat, építs fel magadnak dolgokat a saját erődből. Alakíts, hass, stb.
Keress új lányt, ismerkedj....adj időt magadnak. A legjobb az lenne ha teljesen megszakítanád vele a kapcsolatot. Minden kontaktot. És szépen lassan, a sebeid nyalogatva haladnál.
Ez egy hosszú folyamat....nem rögtön lesz változás.
Jah...és eszedbe ne jusson kilróbálni a fent említett kemikáliákat. Én jól megszívom velük. Bár végülis nekem minden mindegy.
Na, de sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!