Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találjak olyan lányt aki ugyanígy tisztán gondol a szerelemre, kapcsolatra mint én? 22F
Eddig 1 barátnőm volt és szeretném ha a 2. már az igazi, vagy legalábbis igazán hosszútávú lenne.
De ez egyre nagyobb akadály, őszintén szólva minden nő elutasított az elmúlt 3 hónapban, mondván nincs elég "tapasztalatom"
Én ezt nem értem, mert teljesen rendben érzem idebent a vágyaimat, világomat és az előző barátnőmmel is igen erős vonzalom volt közöttünk.
De valamiért mégis probléma.
Változtassak ezen? De azt nem szeretnék, de akkor meg meddig kell még várnom arra, hogy akadjon egy olyan mint én?
Vagy ilyen már nincs is?
-azt mondták, hogy keressek jobb helyeken, de Győr limitált sajnos ezen a szinten.
Mindenhol csak szórakozóhelyek vannak így más nem maradt.
Munkámat meg egyedül (vagyis nem feltétlen) de többnyire úgy végzem, tehát nincs nekem megszokott "munkacsapatom"
Mit értesz azalatt, hogy "tisztán gondol a szerelemre"? Ez nagyon szépen hangzik, de valószínűleg itt lesz a kutya elásva.
Volt pl ezen az oldalon egy srác, aki azt hangoztatta, neki nem kell olyan nő, aki már nem szűz, hiszen ez a nő legnagyobb erénye, ő pedig nem vásárol használt terméket. Ő is nagyon tisztának gondolta a szerelmét és a hozzáállását, mégis egy beteg barom volt igazából.
Tehát, ha kifejtenéd, hogy mit értesz ez alatt, jobban tudnánk véleményt írni.
>tisztán gondol a szerelemre
És ez mit is jelent egészen pontosan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!