Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez normális vagy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális vagy nem?

Figyelt kérdés
Fél éve szakítottunk a volt barátnőmmel viszont minden reggel üresnek érzek mindent ez miért van ? úgy értem hogy mikor pl fel kellek hajnalba akkor állandóan ő jár a fejemben és alig tudok ez véget rendesen úgy mond aludni és minden reggel állandóan csak ez megy ez miért van ? és ez véget nem is tudom rendesen ki piheni magam mert ha alszok 9 órát akkor is úgy érzem hogy ha aludtam volna 2 órát .
2017. nov. 20. 11:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem annyira normális. Hogy mennyire nem, az attól függ, mennyire szoros kapcsolatban voltatok, és milyen hosszan.
2017. nov. 20. 11:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Normális. Mindenkinek más, hogy mennyi idő alatt lesz túl az exén. Te még láthatóan a "gyászidőszakban" vagy. Sajnos ez ilyen, nem tudsz vele mit csinálni, annyit tehetsz, hogy elfoglalod magad, hobbi, barátok, akármi, hogy ne süppedj bele és idővel enyhül a dolog. Az első nagy szerelmemmel összesen egy hónapig voltam együtt, utána mégis fél évig szinte minden nap sírtam miatta, annyira fájt. Ez négy éve volt, még ma is gyakran az eszembe jut, de már elmúlt ez a fájdalom.

Kitartást. Tudom, hogy sablon duma, de ezt tényleg az idő fogja meggyógyítani.

(És nem bántásból, de vállalhatatlanul pocsék a helyesírásod, szerintem ez egy felnőtt embernél elfogadhatatlan, kicsit fejlessz ezen)

23/N

2017. nov. 20. 11:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Miért szakítottatok?

Nem akartok ujra összejönni?

Ő akarna?

Te akarod?

Ki nem akarja?

Megcsalt?

Te csaltad meg?

Cirkusz féltékenység?

2017. nov. 21. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!