Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a normális huszonéves férfiak? :/
Egy rakás huszonéves, egyedülálló pasi van itt a GYIK-en, akik vágynak egy barátnőre. Miért nem válogatsz?
(én nem tartozom közéjük, bár huszonéves vagyok, de nekem van nő)
Ugyanott, ahol az értelmes huszonéves hölgyek. Én is ismerek, vagy botlottam már bele jó pár olyan korunkbeli lányba, akitől felállt a szőr a hátamon, de ettől még nem kezdek el általánosítani. Igen, vannak csak a szexre menő férfiak, és nők is. Igen, vannak magukat jónak gondoló, annak mutató emberek, akiknek komoly problémáik vannak. Eddig is voltak ilyenek, ezután is lesznek. Az, hogy te ilyenekbe botlasz nem több, mint szerencsétlenség. Most komolyan, innen ha találkoznál az emberek nagyrészével, nem tapasztalnál mást, mint eddig, de ez nem jelenti azt, hogy nincsenek rendes férfiak, illetve nők. Van aki elsőre belebotlik abba, akivel ott van az a bizonyos szikra és számára még belül is megfelelő, és vagyunk mi, akik jó pár kellemetlen, kínos élményen megyünk keresztül, mire egy számunkra megfelelővel találkozunk. Nézd a jó oldalát: lesz min nevetnetek majd, ha kínos sztorikról, vagy idióta emberekről beszélgettek. Szerintem így kéne ehhez hozzáállni, és nem hagyni, hogy ezek a tapasztalatok lehúzzanak. Minél többet esel pofára, annál könnyebben és hamarabb felismered azokat a jeleket, viselkedésformákat, amik már egy előző pasinál is feltűnhettek volna, mint riasztás. Persze az is benne van a pakliban, hogy nem így van, és nem vonsz le semmilyen konzekvenciát, de annak meglesz a - negatív - eredménye.
Fel a fejjel, és ne általánosíts.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!