Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hol vannak a normális huszonév...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak a normális huszonéves férfiak? :/

Figyelt kérdés
Szinte csak ostobákba és éretlenekbe botlom, kezdek komolyan aggódni, hogy nincsenek értelmesek. Aki annak tűnik, kiderül a végén, hogy őt is teljesen félreismertem.
2017. nov. 1. 13:32
1 2
 1/19 Heart of Darkness ***** válasza:
92%
Pedig azért még vannak normális emberek is a világon. Legyen az illető akár férfi vagy akár nő. Bár nem tudom, hogy számodra mi a normális és mi nem az, mert ezt ugye nem fejtetted ki.
2017. nov. 1. 13:33
 2/19 anonim ***** válasza:

Egy rakás huszonéves, egyedülálló pasi van itt a GYIK-en, akik vágynak egy barátnőre. Miért nem válogatsz?

(én nem tartozom közéjük, bár huszonéves vagyok, de nekem van nő)

2017. nov. 1. 13:33
 3/19 anonim ***** válasza:
73%
A barátzónádban.
2017. nov. 1. 13:35
 4/19 anonim ***** válasza:
Itt :)
2017. nov. 1. 13:37
 5/19 anonim ***** válasza:
0%
Ideje magadba fordulni idegen nőszemély . A helyedbe visszafognám.magam . Mert éretlen vagy és ezért nem fog értelmes pasi bekopogmni neked. Fogadjunk hogy 12 éves vagy és ezért gondolkodol így vay a tévé meg az x faktor benyomta az agyadat. Nah most már feküdj le és menj mesét olvasni.
2017. nov. 1. 13:37
 6/19 anonim ***** válasza:
Az vagyok, irhatsz ha erre irányul a kérdésed
2017. nov. 1. 13:39
 7/19 anonim válasza:
Jelen bár ez attól is függ hogy neked mi a normális.
2017. nov. 1. 13:46
 8/19 anonim ***** válasza:
Én annak tartom magam, ha szeretnél, akkor beszélgethetünk :)
2017. nov. 1. 13:50
 9/19 kén_ ***** válasza:

Ugyanott, ahol az értelmes huszonéves hölgyek. Én is ismerek, vagy botlottam már bele jó pár olyan korunkbeli lányba, akitől felállt a szőr a hátamon, de ettől még nem kezdek el általánosítani. Igen, vannak csak a szexre menő férfiak, és nők is. Igen, vannak magukat jónak gondoló, annak mutató emberek, akiknek komoly problémáik vannak. Eddig is voltak ilyenek, ezután is lesznek. Az, hogy te ilyenekbe botlasz nem több, mint szerencsétlenség. Most komolyan, innen ha találkoznál az emberek nagyrészével, nem tapasztalnál mást, mint eddig, de ez nem jelenti azt, hogy nincsenek rendes férfiak, illetve nők. Van aki elsőre belebotlik abba, akivel ott van az a bizonyos szikra és számára még belül is megfelelő, és vagyunk mi, akik jó pár kellemetlen, kínos élményen megyünk keresztül, mire egy számunkra megfelelővel találkozunk. Nézd a jó oldalát: lesz min nevetnetek majd, ha kínos sztorikról, vagy idióta emberekről beszélgettek. Szerintem így kéne ehhez hozzáállni, és nem hagyni, hogy ezek a tapasztalatok lehúzzanak. Minél többet esel pofára, annál könnyebben és hamarabb felismered azokat a jeleket, viselkedésformákat, amik már egy előző pasinál is feltűnhettek volna, mint riasztás. Persze az is benne van a pakliban, hogy nem így van, és nem vonsz le semmilyen konzekvenciát, de annak meglesz a - negatív - eredménye.

Fel a fejjel, és ne általánosíts.

21/F

2017. nov. 1. 14:32
 10/19 anonim ***** válasza:
Az egyetemen tanulnak
2017. nov. 1. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!