Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha huszonéves nőként ilyen kapcsolatom van? .
Van valaki, akivel néha összejárunk, élvezzük egymás társaságát, lefekszünk, szóval ilyen barátság extrákkal, ahogy munka stb mellett időt tudunk szánni rá, meg kedvünk van.
Egyedülálló nő vagyok, most ennél többre, megkötöttebbre nem is vágyok és a másik fél sem. szóval ez ilyen könnyed dolog köztünk, de néha mégis olyan kellemetlenül érzem magam, ha rokonok rákérdeznek, hogy van-e már barátom stb... Ilyenkor azt válaszolom hogy nincs, csak nem jelentem ki hogy aha persze összejárok egy pasival de ennyi :D
Köszi a válaszokat.
#1 talán csak a családi nyomás miatt bizonytalanodtam el hogy miért nincs már komoly kapcsolatom
Mindenkinek más erről a véleménye, számomra spec nem normális, de nem értem, miért foglalkozol más véleményével?
Miben befolyásolna ez téged?
A te dolgod mit csinálsz és mit nem! N
"Egyedülálló nő vagyok"
Szerintem leginkább egy tinipics.ához közelít a gondolkodásmódod.
Ez a "baratság extrával" dolog nekem annyira gyerekes....kb 15-16 éves tini szint....
Soha nem értettem ,hogy egy felnőtt ember ,hogy tud ilyenbe bele menni.De a ti életetek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!