Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most normális?

Teljesen normális. Mikor én szakítottam a párommal, rá fél évre kezdtem csak el randizgatni ismét, és konkrétan olyan érzésem volt, mintha megcsalnám, meg még mindig kicsit őt kerestem a másikban is, és hiányoztak a régi dolgaink, azok az érintések, azok a csókok... :/
Adj magadnak időt, ez beletelhet akár egy évbe is. A kapcsolat vége egy formális befejezés. Az érzelmi köteléket nem lehet csak így elvágni, egyik napról a másikra.

Magamat ismerve, szomorkodás helyett inkább arra kellene ilyenkor gondolni, hogy az ex, valószínűleg eközben nagyon jól érzi magát mással, boldog és jó eséllyel gyűlöl.
Ez jó alap a lelkiismeret furdalás mentes továbblépésre.
Ha nem megy, egy év múlva úgyis megtapasztalod, hogy az exed gyűlöl. Jó esetben nem okoz neked kárt, bosszúságot.
Rossz esetben örök ellenséged lesz mindenhol. Sajnos ilyen is van.

Te ne gyűlölködj, ne haragudj, de legyél tudatában, hogy a másik bizony finoman szólva "nem szeret", utál.
Ezért kell új embereket megismerni minél hamarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!