Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez most normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most normális?

Figyelt kérdés
Vége lett több éves kapcsolatomnak 3 hónapja viszont tegnap smároltam valakivel de megbántam és most szarul érzem magam úgy érzem magam mint hogy ha még mindig lenne barátnőm és ezen filózok hogy ne hogy ki derüljön ez miért van?
2017. nov. 18. 11:46
 1/6 A kérdező kommentje:
hozzá teszem még nem vagyok túl az exemen .
2017. nov. 18. 11:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Mondhatni normális, azért van, mert még érzelmileg nem zártad le teljesen az előző kapcsolatod. Adj időt magadnak!
2017. nov. 18. 11:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, a válaszom írásakor még nem láttam a kommented, de így akkor nincs is kérdés, hisz tudod, mi zajlik benned éppen, és miért érzed a bűntudatot. Egyszerűen ki kell böjtölni ezt az időszakot, és majd idővel érezni fogod, mikor tud bejönni más valaki az életedbe anélkül, hogy az exen rágódnál.
2017. nov. 18. 12:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Teljesen normális. Mikor én szakítottam a párommal, rá fél évre kezdtem csak el randizgatni ismét, és konkrétan olyan érzésem volt, mintha megcsalnám, meg még mindig kicsit őt kerestem a másikban is, és hiányoztak a régi dolgaink, azok az érintések, azok a csókok... :/

Adj magadnak időt, ez beletelhet akár egy évbe is. A kapcsolat vége egy formális befejezés. Az érzelmi köteléket nem lehet csak így elvágni, egyik napról a másikra.

2017. nov. 18. 17:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Magamat ismerve, szomorkodás helyett inkább arra kellene ilyenkor gondolni, hogy az ex, valószínűleg eközben nagyon jól érzi magát mással, boldog és jó eséllyel gyűlöl.

Ez jó alap a lelkiismeret furdalás mentes továbblépésre.

Ha nem megy, egy év múlva úgyis megtapasztalod, hogy az exed gyűlöl. Jó esetben nem okoz neked kárt, bosszúságot.

Rossz esetben örök ellenséged lesz mindenhol. Sajnos ilyen is van.

2017. nov. 18. 19:57
 6/6 anonim ***** válasza:

Te ne gyűlölködj, ne haragudj, de legyél tudatában, hogy a másik bizony finoman szólva "nem szeret", utál.

Ezért kell új embereket megismerni minél hamarabb.

2017. nov. 18. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!