Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a véleménye a poliamóriáról?

8: ez egyébként igaz, a legprimitívebb rétegben is megvan ez a jelenség. Őket sem kötik túlzottan a társadalmi konvenciók.
Az egyik meg nem jutott el a normákig, a másik meg már túlhaladta.

Az ilyenek, és ahol minden elmének annyi partnere van, amennyit elbír az idejében, inkább következő dimenzióra utal, de itt is találni olyanokat, akik ezt valamilyen szinten de megtanulták. Szóval még ha nem is a teljesség miatt jutottak el e szintre e nézőpontból, de valahogyan normális nekik.
Picit fura elképzelnem életük zajlását úgy, hogy ők lényegében negatívot tartalmazó elmék, és teljesen emberi szintű érzelmeik, kapcsolataik vannak, deee... ha képesek rá, legyen hát jó nekik! :)
Okosság független ettől.
ma 09:14
Ezt vártam mikor néznek már le burkoltan :) mert ezt tetted,nos azt sem tudod milyen és mennyi iskolai végzettségem van,de szerintem nem ez számít ép úgy lehet hülye egy magasabb iskolai végzettségű is mint egy kevésbé magas iskolát végzett :) "de még mielőtt félre értenél itt nem 8 osztályra meg ilyesmire értettem,bár ettől még az az egyén is lehet intelligens" Jó tudom számokban számolják az intelligenciát,de szerintem azok csak számok.

"Gyerek akkor szóba se jöhet, majd kérdik tőle hogy hívják apukád?
- Melyiket?"
A gyerek akkor megmondja, hogy "a vér szerintit Kovács Jánosnak, a nevelőt pedig Szabó Péternek".
Mennyiben más ez, mint ha egy elvált pár jóban marad és a gyereket az új apuka vagy anyuka is szereti? (tudom, ez szentségtörésnek számít, mert itt a GYIK-en vagy a mostohaszülőnek meg a mostohagyereknek, vagy az elvált szülőknek illik utálni egymást... de mégis, miben más? Abban, hogy anyuka mindkét férfival nemi életet él? Hát ahhoz meg pont nincs köze a gyereknek.)
"Semmi extra, a feminizmus mellékterméke, csak egy újabb ideológia a gátlástalan női önzést megtámogatására."
A muszlimoknál meg a mormonoknál, ahol a férjnek lehet több felesége, ott is a gonosz feminizmus terméke? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!