Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek vonzó az olyan pasi, aki szerint egy nőnek nem lehet véleménye csak a konyhában legyen a helye és csak házimunkát végezzen?
Hogyne, ilyeneket reggeliem.
Hozzáteszem, általában csak idáig terjed a sovinizmus. Mert amikor haza kéne cipelni azt a mamutot, amiből mind a 6 gyerek jól lakik, az már nem megy...
"hiba volt a nőknek egyenjogúságot adni"
Nem adtak, hanem szereztek.
Ostoba egy krapek.
Szeretem az ilyeneket. Valahogy az ilyen megmondó emberek mindig otthon élnek az anyukájuk által eltartva, mint nagy erős és független alfahímek.
Egyébként én is kaptam már ilyen megnyilvánulásokat fiatal srácoktól, ott szoktam mosolyogva felállni és távozni.
Ez a bizonyos ismerősöd abban a tévképzetben él, hogy a háztartásbeli nő az csak egy ostoba lábtörlő lehet. Megbecsülést várnak a munkájukért és egyenlő beleszólást a család ügyeibe, sőt nem ritka, hogy a nő hátulról irányít. Az, hogy ki viseli a nadrágot nem pénz vagy pénisz kérdése. A múlt század eleji filmekben visszatérő elem, hogy a férj hazaér a munkából és a feleség elveszi a fizetését, mondván ő vezeti a háztartást, ő tudja mire mennyi pénz kell, és a papucsférjnek úgy kell könyörögnie egy kis zsebpénzért. Persze ez egy véglet, nem akartam lehúzni ezt az életformát, csak arra akartam rávilágítani, hogy még ilyen helyzetben is át tudja venni a vezetést egy karakán nő, úgyhogy nem garancia ez semmire.
Az evolúció szót meg kár volt odaadni az egyszerű embereknek, mert csak az önző vágyaik megideologizálására használják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!