Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek vonzó az olyan pasi, aki szerint egy nőnek nem lehet véleménye csak a konyhában legyen a helye és csak házimunkát végezzen?
Ez így ebben a formában butaság.
A szüleim lassan 80 évesek, tipikus régivágású emberek.
Tőlük azt láttam, hogy anyu otthon volt, főz-mos-takarít-gyereket nevel-kertet művel.
DE apu a keresetét odaadta neki minden fizetéskor és anyu osztotta be a pénzt, mivel ő vezette a háztartást, ő látta át, mire kell épp költeni.
Emellett a döntésekkor apu mindig partnerként kezelte anyut. Hiszen az, hogy ő otthon dolgozik (nagy ház, nagyon nagy kert stb van) semmivel sem tette kevesebbé vagy butábbá őt.
Az, hogy a pénzügyekbe anyut is bevette, nem tette aput papuccsá.
EGYÜTT dolgoztak azon, hogy boldoguljanak.
Szóval, rettentő szánalmas a saját hímsoviniszta butaságát bárkinek a "régi korokra" fogni. Régen sem volt ez.
A férfi evolúciósan rohadtul nem intelligensebb, igaz, nagyobb az agytömege, de a nők agyában több a szinapszis. (biológus vagyok)
Azt kell hogy mondjam, IGAZA VAN!
Én nőként tényleg a domináns férfiakat szeretem. Ellenben számomra a határozott, domináns jellem, nem azt jelenti, hogyha a párom azt mondja a sarokban a helyem, akkor beállok a sarokba és el sem hagyom azt amíg engedélyt nem ad rá... Azért ezen gondolkodnék még egy kicsit az "úr" helyében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!