Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a véleménye a poliamóriáról?

Hagyjuk már, ezek aztán nagyon inteligensek.
Egyáltalán nem normális dolog ez.. nem is tudnám elképzelni inkább egyedül lennék ha mindenki ilyen beteg lenne :D
Gyerek akkor szóba se jöhet, majd kérdik tőle hogy hívják apukád?
- Melyiket?
Meg hát alapból ne vállaljon gyereket ilyen degenerált 3as szülő

Nálam ez a lehetetlen kategória, talán ebből a szempontból túlságosan maradi vagyok, mert az én elveim szerint a párkapcsolat egy férfi és egy nő között működik.
Akinek erre van igénye, tegye.

ma 23:07
Pedig vannak akik gyereket is vállalnak.A tv ben régebben volt egy műsor ott egy amerikai fickó volt 3 feleséggel a napjaikat mutatták be.

Ez a hatalmas férfitöbblet mellékterméke. És még így sem jut nő mindenkinek, csak a legjobb 20%-nak. :(
(Irónia...)

Poliamor kapcsolatból sok fajta van, nemcsak 2+1.
Hogy messzire ne menjünk, az igazi 3-as, amikor mindenki mindenkivel párban van, azaz két többé kevésbé biszex plusz egy hetero.
Ami nekem szimpatikusabb, hogy mindenkinek 2 esetleg 3 tartós kapcsolata van, és láncot alkotnak. De akkor értelemszerűen nem élnek együtt. Egy ilyet vagy egy 2 nő + 2 férfi egyyüttélést kipróbálnék én is.
Az biztos, hogy Magyarországon ezt nem az átlagember folytatja, úgyhogy egyetértek, hogy az átlagosnál magasabb értelmi vagy érzelmi intelligencia tartozik hozzá. Máshogy túl gyorsan összevesznének, féltékenykednének és eleve ki se lépnek a megszokott normák keretei közül. Akiket ilyet ismerek közvetve vagy közvetlenül, azok mind felsőfokú végzettségűek.
ma 08:12
Már ne is haragudj de a felső fokú végzettség szerintem nem egyenlő az intelligenciával,és szerintem amit művelnek elég beteges.Bár valószínű most ezen vélemény alapján engem nem tartasz intelligensnek,de ha a hülyeség fájna elég sok ember ordítana.Már nem tudnak magukkal mit kezdeni.És nem hiszem,hogy az értelmi intelligencia ott kezdődik,hogy egyszerre több kapcsolatot tud egy ember fenntartani,ok el hiszem összhang meg mindenki szeret mindent,de szerintem igazán úgy szeretni csak egy embert lehet,már szerelemből.Bár az is igaz több féle szeretet van.Most mondhatom ,hogy ez állatias meg minden de most minősítsem le az állatokat.Na mindegy én nem szeretnék ilyen emberek közt lenni,pedig tudom körülöttem sétálnak.

6: itt egy roma pali él így, egy fedél alatt a felesége meg a szeretője, és az összes pulya.
Most, hogy írod, hogy ehhez milyen műveletnek és okosnak kell lennie, egész másképp nézek rájuk.

"Már ne is haragudj de a felső fokú végzettség szerintem nem egyenlő az intelligenciával"
Ezt az amúgy mindenki számára teljesen nyilvánvaló tényt leginkább alacsony végzettségű és erősen kisebbségi érzéssel küszködő emberek tartják feltétlen szükségesnek gyorsan leszögezni.
Hasonlóképpen nem túl meggyőző érv, és nem is szórakoztató hozzászólás, ha valaki állatoknak nevezi azokat, akik senkinek sem ártva élik a kérdező merev elképzeléseitől eltérő életüket. Kérdező megnyugtatlak, te továbbra is élhetsz a jól megszokott monogám párkapcsolatodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!