Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itteni nőknek mi a véleménye arról, hogy olykor a partnerük moshassa meg a fogukat?
ez olyan balesetveszélyes művelet, hogy inkább maradok magamnál.
Az unokaöcsémnek vettem nemrég egy olyan fogkefét, aminek a vége tapadós volt. Ő hülyeségből a falra cuppantotta a fogkefét és a fogát húzkodta rajta... aminek az lett a vége, hogy szép kis ínysérülése lett!
Arról nem is beszélve, hogy egyszer meghúztak a kezem, és nem tudtam használni. A szobatárnőm epilálta le a lábam, de én majd belehaltam a fájdalomba. Az epilálás nekem szokott különösebben gondot okozni, de akkor borzalmas volt.
Szóval a finommotoros műveleteket meghagyom magamnak.
Borotvalas kolcsonosen, kifesti a kormeimet is, en levagom a hajat ha nincs szabad hely a fodrasznal, egymas hajanak "belovese", esti arckrem felkenese....de a fogunkat egymas segitsege nelkul is megmossuk:-))
34/N
Nem. A magatehetetlen csecsemő helyett jobban érzem magam az önálló felnőtt szerepében. Vannak magántermészetű dolgok, amiket jobb egyedül csinálni, magadnak, mert más- egy gyakorlatlan partner pl- nem tudja úgy.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!