Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy én vagyok ennyire naiv?
Figyelt kérdés
Már lassan 10 hónapja együtt vagyok a barátommal,akivel sajnos távkapcsolatban élünk. Havonta 1x tudjuk csak megoldani,hogy találkozzunk,ezen a héten hétvégén kéne megint találkoznunk de lemondta mert beteg lett és ez nekem nagyon rosszul esik mármint az,hogy 2 hónapja már nem láttam csak telefonon tudok vele kommunikálni. Ezt nem akarom neki elmondani,hogy rosszul esik mert nem találkozunk és decemberig várnom kell. Hiába ajánlottam fel,hogy elmegyek hozzá ő nem engedi mivel eleve nem gazdag családból jött és ez miatt is szégyenkezik aztán nem akarja hogy betegen lássam. Pedig tudja hogy sose ítélném el,elfogadom amilyen -nem a pénze miatt vagyok vele együtt,hanem Ő miatta. Mit tehetnék? Vagy ez csak hiszti a részemről? Nem is értem néha magamat.2017. nov. 15. 18:46
1/12 anonim 

válasza:

Sok fontos körülményt nem ismerünk. Előtte jártál már náluk? Vagy ez lenne az első alkalom? Vagy inkább ő szokott hozzád jönni?
2/12 A kérdező kommentje:
Még sose voltam náluk,sajnos édesanyja már nem él így csak apujára számíthat,aki szépen kifejezve tojik a fejére. Szeretnék elmenni hozzájuk,de nem nagyon akarja ezt. Ám mégis úgy tervezi hogy jövőre hozzájuk költözzek.
2017. nov. 15. 18:54
3/12 anonim 

válasza:

Mi a baja? Egy hányós-hasmenős betegségnél a saját férjem is zavar, nem hogy egy 10 hónapos barátnő, akit ezek szerint eddig 8x láttam össz-vissz...
4/12 A kérdező kommentje:
Meg van fázva meg köhög,tudom hogy most háttérbe kell szorulnom csak rosszul esik,hogy nálam tudna aludni erre nem jön mert beteg lett.
2017. nov. 15. 19:15
5/12 anonim 

válasza:

Nem lehet hogy csak kifogás és esetleg nincs pénze utazni? Nem tudom milyen messze vagytok, de ha azt szégyelli, ahol lakik, akkor lehet ezt se meri megmondani.
6/12 A kérdező kommentje:
Szerintem van neki most pénze mindig 15.e környékén szoktunk találkozni,de beteg. Hangján is hallottam. Azt mondta átgondolja még hogy így betegen utazik-e de őt biztos nem jön el. :/ De ez van :)
2017. nov. 15. 19:20
7/12 anonim 

válasza:

Lol
Korotok? :D én betegen is elmennek, ha havi 1x lehet csak talalkozni. Nem is mennék, SPRINTELNÉK.
Naiv vagy, ő pedig puhapocs.
8/12 A kérdező kommentje:
Azt tudom,hogy naiv vagyok :) Mindketten 18 évesek vagyunk. De ha nem akar nem fogom erőltetni pedig itt is tudna gyógyulni
2017. nov. 15. 19:25
9/12 anonim 

válasza:

Bocs, de ez nevetseges. Ha meg azt mondom, hogy eltorte a labat vagy tudogyulladasa van vagy barmi sulyos, akkor oke. De hogy kohog? :"D Es ezert nem talalkozik veled... hogyne. Inkabb a masik baratno jon most epp valoszinuleg.
10/12 anonim 

válasza:

Én sarokba szorítanám, hogy akkor vagy találkozunk, vagy ennyi volt. És felőlem szégyenkezhet az otthonával, vagy köhöghet előttem, vagy amit akar, amíg itt vagyok, de ha ezt folytatja, nem leszek. Szórakozzon más idejével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!