Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem fura, hogy az emberek cserélgetik a "szerelmeiket"?

De írd már meg, hogy honnan tudod, hogy mik történtek a VALÓDI életükben..
Miért olyan elképzelhetetlen, hogy mielőtt kirakták facebookra, hogy egyedülállók, előtte x idővel már megromlott a kapcsolat, nem szerették egymást, akármi..?

Ez valójában nem szerelem, hanem csak párkapcsolati függőség és vonzalom a másik iránt. A szerelem az teljesen más és sokkal mélyebb érzés. Kétlem, hogy bárki ilyen hamar tovább tud lépni egy előző kapcsolatából egy másikba, ha valóban szerette az illetőt.
Azt aláírom, hogy a múltból erőt kell meríteni, de azért ilyen hamar lezárni a lelki dolgokat nem hiszem hogy megy. Én 5 hónap alatt lettem teljesen túl egy régebbi szakításon. Ez idő alatt átgondolja az illető az egész kapcsolati periódust, tanul belőle, tapasztal, továbblép. Ezt nem lehet néhány nap alatt elintézni. Szerintem.

Hogy vagy szerelmes olyanba, akit nem is ismersz igazán? :D max tetszik.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!