Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nekem fura, hogy az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem fura, hogy az emberek cserélgetik a "szerelmeiket"?

Figyelt kérdés
A közösségi médiában azt látom,hogy az ismerőseim egy hónap alatt lecserélik a 3 éves kapcsolataikat. Októberben még x-et szerette, de novemberben már mást :D Nektek ez nem fura? 21/L
2017. nov. 15. 07:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nulla kitartás van az emberekben. De, fura. Ezért is töröltem részben magamat a közösségi oldalról, mert nincs kedvem látni azt a sok képmutatást a köbön.
2017. nov. 15. 10:42
 12/18 A kérdező kommentje:
Tehát úgy értem ,hogy valaki szakít október elején , és november elején már másnak írja ,hogy jajj de szeretlek a képek alá.
2017. nov. 20. 10:07
 13/18 anonim ***** válasza:
Közösségi médiában sok a színészkedés...
2017. nov. 20. 10:52
 14/18 anonim ***** válasza:

De írd már meg, hogy honnan tudod, hogy mik történtek a VALÓDI életükben..

Miért olyan elképzelhetetlen, hogy mielőtt kirakták facebookra, hogy egyedülállók, előtte x idővel már megromlott a kapcsolat, nem szerették egymást, akármi..?

2017. nov. 20. 11:57
 15/18 anonim ***** válasza:

Ez valójában nem szerelem, hanem csak párkapcsolati függőség és vonzalom a másik iránt. A szerelem az teljesen más és sokkal mélyebb érzés. Kétlem, hogy bárki ilyen hamar tovább tud lépni egy előző kapcsolatából egy másikba, ha valóban szerette az illetőt.

Azt aláírom, hogy a múltból erőt kell meríteni, de azért ilyen hamar lezárni a lelki dolgokat nem hiszem hogy megy. Én 5 hónap alatt lettem teljesen túl egy régebbi szakításon. Ez idő alatt átgondolja az illető az egész kapcsolati periódust, tanul belőle, tapasztal, továbblép. Ezt nem lehet néhány nap alatt elintézni. Szerintem.

2017. nov. 20. 12:07
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem is. Én másfél évig futottam valaki után, kapcsolat sajnos nem lett belőle. A legrosszabb történt, ami csak egy szerelmes férfivel megeshet, elkönyvelt barátként. Alig több, mint 3 hete nem láttam/beszélek vele, de irtózatosan hiányzik, és üresek a napjaim. Meg nem merem saccolni, mennyi időre lesz szükségem, mire tovább jutok az egészen. És még egyszer, itt szó sem volt kapcsolatról!
2017. nov. 20. 12:22
 17/18 anonim ***** válasza:

Hogy vagy szerelmes olyanba, akit nem is ismersz igazán? :D max tetszik.

2017. nov. 20. 14:50
 18/18 anonim ***** válasza:
Majdnem egy évtizede ismerem, de csak "nemrég" lett részemről komoly a dolog.
2017. nov. 20. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!