Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az emberek miért cserélgetik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek miért cserélgetik a párkapcsolataikat (párjaikat)?

Figyelt kérdés
Ha olvasgat az ember a celebek is cserélgetik agyba főbe és ez a divat a hétköznapi életben is,én sosem akartam pl sok barátnőt csak egyet de ez egy piszok nehéz dolog.De a lényeg most csak ép király viktort olvastam,hogy bemutatja új párját basszus hány nője volt már csak ennek az egy fickónak,nem értem az embereket mi értelme a váltogatásnak,lehet én vagyok a hülye de semmi értelmét nem látom ennek.

2017. okt. 30. 13:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbben nem passzióból "cserélgetnek", csak nem biztos, hogy két ember jól tud működni egy párkapcsolatban. Ez sokszor azonnal, de néha csak évek múlva derül ki, amikor egy-egy új élethelyzetben más oldaluk jön elő.
2017. okt. 30. 14:05
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sokszor nem azért cserél az ember párt, mert " értelme" van. Ha nem működik egy párkapcsolat, aminek ezer oka lehet, abban nem szabad bennemaradni... majd megtapasztalod...az egy nő egy életre elméletet is át fogod még gondolni...
2017. okt. 30. 14:08
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
azért mert a mai világ tiszta szégyen.
2017. okt. 30. 14:23
 4/14 A kérdező kommentje:

ma 14:08

Köszi van tapasztalatom,volt már barátnőm nem is egy,de sosem akartam ennyit pedig nem nagy ez a szám,és szinte legtöbbször nem rajtam múlott a dolog.

2017. okt. 30. 14:50
 5/14 A kérdező kommentje:

ma 14:23

Hát nem tudom,hova haladunk de hogy a lejtőn le az biztos és tuti lesz még rosszabb is.

2017. okt. 30. 14:50
 6/14 A kérdező kommentje:

ma 14:08

Az egy életre dolog az a szomorú,hogy sokaknak csak egy elmélet keveseknek meg valóság.

2017. okt. 30. 14:51
 7/14 anonim ***** válasza:

Én nem akartam lecserélni az exeimet, ők vélekedtek eddig erről másképp. Sajnos amíg tart a rózsaszín köd, addig nem fogod ténylegesen tudni, hogy a másik hogy kezel konfliktust, hogy bírja a nehéz, nyomasztó időszakokat, hajlandó e dolgozni évek múltán is egy kevésbé lángoló kapcsolatért, vagy csak addig érzi jól magát, amíg minden vicces, könnyed, romantikus és szexi. Ezeket csak és kizárólag akkor tudod meg, ha már kifutott a kezdeti lelkesedés, és ott bizony vannak meglepetések.

Ne legyél naiv hülye, sokszor egyáltalán nem azon múlik, hogy valakinek életre szóló kapcsolata van, hogy ő mit akar. Ehhez két ember kell minimum. Alapvetően én is egy életre szóló kapcsolatot szeretnék, de a tapasztalataimmal a hátam mögött azt gondolom, hogy ehhez valamelyest szerencse is szükséges, hogy egyáltalán megtaláld azt az embert, aki úgy gondolkodik, mint te, és nem hazudik még önmagának is.

2017. okt. 30. 15:25
 8/14 A kérdező kommentje:

ma 15:25

Tisztában vagyok,hogy sok olyan kapcsolat van ami hosszú de nem pont azért mert úgy akarják,de akkor is van olyan akik boldogan tartanak ki egymás mellett évtizedekig.De tudom az emberi tulajdonságok,ösztön,ego nem engedi a többségnek ezt a dolgot.

Azt meg tudni lehet,hogy a szerelem el múlik,és jönneka a szürke hétköznapot,de ha sokan nem is akarnak dolgozni egy kapcsolatért az nem is fog működni,ok tudom,hogy ha elmúlik a köd meg mutatkozik a való de mivel különbözőek vagyunk ha nem keresünk kompromisszumot nem nyomjuk le az egonkat akkor marad csak az évődés és a kapcsolatról kapcsolatra járkálás.De akkor ennyi erővel inkább érdemes egyedül maradni,mert nekem ehhez már nincs kedvem,hogy most van ez készülnek a közös emlékek aztán meg utána van ez stb.... és minden csak egy töredék marad aztán mikor találkoztok mintha sosem jártatok volna együtt.Ok én el hiszem,hogy van a szex és mindig lehet mással dugni de a szexnek sem sok értelme van ha csak így úgy érzelmek nélkül szórakozásból meg szükséglet ként felfogva műveli az ember.

2017. okt. 30. 15:34
 9/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mit szeretnél ezen a témán megrágni. (Különben az első vagyok, nekem nem válaszoltál külön.) Abban a legtöbb ember egyetért szerintem, hogy amit lehet, meg kell tenni egy párkapcsolat tartósságáért, de abban is, hogy ami nem megy, azt nem szabad erőltetni, mert szenvedni sem érdemes.

Ritka, hogy valaki egyből megtalálja az életre szóló társát. Ehhez nagyon jó emberismeret, és egy adag szerencse is kell, ez meg nem mindig valósul meg. És nem az adott személy hozzáállásán múlik.

2017. okt. 30. 16:25
 10/14 A kérdező kommentje:

ma 16:25

nem is azt mondtam,hogy elsőre meg találja de hiába falja az ember a nőket/férfiakat ez a világ is arra nevel,hogy ugyan ha "nem működik" hagyd a pi...ba de az nem azt jelenti,hogy valójában sem működött volna,csak hát erőfeszítéseket kéne tenni az meg sokaknak nyűgös.Szóval szerintem ha az emberek másfelé terelődnének simán működhetne több kapcsolat is mint ami ma nem működi.Oké értem én ezt az újdonság varázsa meg egyéb hülye szöveget,csak ez mind kifogás.És ok aki szenved egy kapcsolatban az lépjen ki,de nem hiszem,hogy mindenki szenvedne,csak pusztán könnyebb eldobni mert ugye rózsaszín köd eloszlott dolgozni meg minek rajta.

2017. okt. 30. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!