Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nekem fura, hogy az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem fura, hogy az emberek cserélgetik a "szerelmeiket"?

Figyelt kérdés
A közösségi médiában azt látom,hogy az ismerőseim egy hónap alatt lecserélik a 3 éves kapcsolataikat. Októberben még x-et szerette, de novemberben már mást :D Nektek ez nem fura? 21/L
2017. nov. 15. 07:55
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
le van szarva
2017. nov. 15. 08:01
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Kit érdekel, hogy más, hogyan éli az életét?

Neked számít?

Ettől, te valamit, másképpen fogsz csinálni?

2017. nov. 15. 08:03
 3/18 anonim ***** válasza:
76%

Őszintén, én sem értem, hogy a többség hogy tud ennyire könnyen továbblépni a "szerelmeiken". Tudom, hogy nem szabad a múltban élni/ragadni, és hogy tovább kell lépni, de akkor is furcsa, hogy ilyen hamar elmúlnak a régi érzelmek, és kialakulnak az újak. De persze lehet, hogy bennem van a baj, és én vagyok túlságosan szerelmes típus.

28/F

2017. nov. 15. 08:03
 4/18 anonim ***** válasza:
91%
Dehogy van ott szerelem, csak kifelé villognak, ez a probléma, hogy sokak pszichéje totál megbomlott a közösségi médiák miatt, és már csak arra reszket hogy oda milyen képet vetítsen magáról, ami a saját életével és igényeivel sokszor köszönőviszonyban sincs.
2017. nov. 15. 08:20
 5/18 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem ez valahogy ùgy működik, hogy elkezd megromlani a kapcsolat. Ekkor jön egy ellenkező nemű barát a képbe. Aki szigorúan csak barát. Egyre közelebbi barát. Közben a párkapcsolat egyre vacakabb, majd elviselhetetlen lesz. Megtörténik a szakítás. A tragikus hírt közölni kell a baráttal, aki vigaszt nyújt. Kész az új pár.
2017. nov. 15. 08:35
 6/18 anonim ***** válasza:
Hát a közösségi médiában szereplők egy külön állatfaj. De amúgy a való életben is vannak ám szakítások, válások...
2017. nov. 15. 08:36
 7/18 anonim ***** válasza:
59%

Nálunk pl az volt eddig mindkét szakításomnál, hogy már olyan fél évvel előtte megromlott a dolog.

Az első párommal már rossz volt, de nem dobtam ki egyből, igyekeztem javítani a dolgot, tenni érte hogy működjön, de magamban már fél éve szingli voltam, mikor kimondtuk a szakítást. Meg előtte se volt olyan hű, de nagy szerelem, csak próbálkozás volt. Hamar túl tudtam tenni magam rajta.

A második szakításom meg úgy nézett ki, hogy az akkori barátom közölte nyár elején, hogy már nem érzi azt amit kéne, szakítani akar, viszont kész rá, hogy próbálkozzunk, randizzunk, stb, és összejöhetünk újra, ezért nem szedtük le azt, hogy kapcsolatban vagyunk, gondoltuk megvárjuk hogy mi lesz, majd ha biztos nem működik, akkor leszedjük. Így már hónapok óta nem voltunk együtt, mikor leszedtük facebookról.

Van egy ismerősöm, akinek még egy éve sincs, hogy elhunyt a vőlegénye egy balesetben, a csaj meg már mással van és babát várnak.

...és? Sose jutott eszembe emiatt furának nézni. Egyrészt semmi közöm hozzá, másrészt nem látok bele más emberek életébe, nem tudhatom, hogy hogyan és miért alakult így.

Szóval nem, szerintem nem fura. Nem tudhatod, mi van a facebook posztok mögött.

Az én ismerőseim is annyit láthattak hogy 1-2 hónap alatt máris mással vagyok, pedig nem volt ilyen egyszerű.

2017. nov. 15. 08:56
 8/18 Költőnő? ***** válasza:
84%
Nem tudhatod, milyen volt előtte a kapcsolat. Fb-ből amúgy sem indulnék ki alapból.
2017. nov. 15. 09:17
 9/18 anonim ***** válasza:
66%
Nem az a baj ha szakítanak az emberek,hanem az hogy még szünet sincs ahogy a kérdező írja már jön a következő.
2017. nov. 15. 10:05
 10/18 anonim ***** válasza:

Honnan tudod, hogy nincs szünet?

2017. nov. 15. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!