Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg képes ennyire megszépí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg képes ennyire megszépíteni valakit a szerelem?

Figyelt kérdés
Szinte semmiben nem az ideálom... és jópár olyan külső tulajdonsága van, amit a legtöbben egyáltalán nem tartanak vonzónak. "Lapos" alkat, turcsi orr, kissé kiálló metszőfogak... és mégis annyira gyönyörűnek látom... és nem csak arról van szó, hogy jaj, de kedves meg aranyos, és ez kompenzálja a külsőt... hanem tényleg, hiába tudom, hogy totál más az ideálom, soha ilyen szépet még nem láttam. Jobban tetszik, mint bármelyik modell vagy szépségkirálynő. Tényleg ennyire szépnek lehet látni valakit pusztán az érzelmek miatt?
2017. nov. 13. 23:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
JA
2017. nov. 13. 23:29
 2/10 anonim ***** válasza:
96%
Ez így van, ha az ember megkedvel valakit, akkor mindenében meg tudja látni a szépet, a vonzót.
2017. nov. 13. 23:32
 3/10 anonim ***** válasza:
25%
Te vagy az Petőfi úr? a költői kérdéseidhez túl késő van!
2017. nov. 13. 23:40
 4/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
13%
Ez pont nem így van, hanem fordítva, de örülök, hogy megtaláltad az igazit. Csak nehogy lehulljon a rózsaszín lepel.
2017. nov. 14. 05:55
 5/10 anonim ***** válasza:
15%
Igen, de az meg elmúlik majd...de sok sikert és boldogságot.
2017. nov. 14. 08:36
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

Sajnos nem valószínű, hogy együtt leszünk, ugyanis elég egyoldalú a dolog... de aztán ki tudja. :)

2017. nov. 14. 09:17
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
En eddig meg mindig olyanokba voltam a legszerelmesebb, akik egyebkent soha nem tetszettek volna. Olyan erdekes, mert lattam en, hogy nem jon be, de az erzelmek miatt meg megis a legdogosebb, leghelyesebb volt az egesz vilagon szamomra.
2017. nov. 14. 10:16
 8/10 anonim ***** válasza:
71%

Igen.

Csak személyiség számít. :)

2017. nov. 14. 11:16
 9/10 anonim ***** válasza:
37%
Igen ez agy van. Kifejezetten jóképű a párom, egy exem sem rúghat mellette labdába de tényleg. Akkor gondolhatod hogy én meg még szebbnek látom amúgy is. :D Nem tudok betelni vele.
2017. nov. 20. 14:23
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

A szerelem, mindent elsöpör.

Voltak elképzelések, milyen lenne számomra egy ideális ni test. Erre, teljes bele zúgtam egy álmaim ellentétébe. Még nem találkoztunk, el sem tudtam képzelni, hogy ilyen nőhöz, egyáltalán hozzá érjek. Álmok eltűntek és mára, már csak ő kell.

2017. nov. 27. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!