Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a hosszú távkapcsolatról? Működhet?
Nyár óta együtt vagyok egy dél-koreai származású fiúval, aki ott is él. Mit gondoltok működhet ez a több, mint 9000 km-es kapcsolat?
Sosem veszekedünk, nagyon egy hullámhosszon vagyunk, teljesen jól megvagyunk igazából csak kíváncsi vagyok más véleményekre is. :)
Ezenkívül lenne még egy kérdésem.
Úgy néz ki, előre láthatólag karácsonykor találkozunk. Tudom miket szeret, mi érdekli őt, de valami különleges ajándékkal szeretném meglepni őt, nem ezekkel az alap dolgokkal. Mivel érdemes neki készülnöm?:)
Van már egy ötletem amit mindenképp szeretnék, sőt kettő is, de ezek nem kézzel foghatóak. Az egyik biztosan egy kikapcsolós dolog, például wellness, étterem, biliárd vagy akármi, a másik nem publikus része..
De szeretnék neki kézzel foghatót is és itt nem feltétlen gondolok kézzel készített dologra, csak nem tudom mit lehetne egy dél-koreai fiúnak meglepetésként adni, ami nem basic, hanem kicsit speciális és különleges.:)
17/L
#1 ez jó volt. :DDD
távolság 500 km-től kezd...ohhh..vagy úgy...
Na mindegy.
Tokaji? Szatmári szilva? Vagy vegyél neki egy pulóvert.
Szerintem ha igazán szeretjük egymást, akkor ezen túl lehet szárnyalni:)
Jobban szeretem, mint amennyi távolság van köztünk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!