Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ido szukseges atlagban ahhoz hogy elfelejtsuk az exet, egy hosszu 2 eves parkapcsolat utan?!
2 evet voltam egyutt az elozo parommal , meg fiatalok voltunk 18-19 korul mikor kezdodott , majd szakitottunk ra 2 evre , ebbol 1evig egyutt is laktunk.
Azota eltelt 5 év , 25 eves leszek , van egy masik kapcsolatom 1 eve , de meg mai napig eszembejut a volt baratom.
Szeretnem szorosabbra kotni a mostani kapcsolatom , de nem tudom jo otlet e amig eszembe jut hebe hoba a mult is hogy milyen jo lenne vele...
Mennyi ido lehet még amig teljesen megszunik ez az erzes?!
2-3 nap.
A következőkkel ugyanolyan jó lesz. Minden azon múlik, hogy mennyi energiát fektettek bele.
Attól függ, miért jut eszedbe.
Nekem is eszembe jutott az exem, mióta megvan a mostani kapcsolatom, de nem azért, mert hiányozna, hanem mert rettentően szemét volt velem, és nehéz volt ezt feldolgozni.
Ha neked azért jut eszedbe, mert hiányzik, az gáz.Akkor csak magadat csapod be, és az új fickót. Talán nem érdemes így szorosabbá tenni a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!