Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi ido szukseges atlagban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ido szukseges atlagban ahhoz hogy elfelejtsuk az exet, egy hosszu 2 eves parkapcsolat utan?!

Figyelt kérdés

2 evet voltam egyutt az elozo parommal , meg fiatalok voltunk 18-19 korul mikor kezdodott , majd szakitottunk ra 2 evre , ebbol 1evig egyutt is laktunk.

Azota eltelt 5 év , 25 eves leszek , van egy masik kapcsolatom 1 eve , de meg mai napig eszembejut a volt baratom.

Szeretnem szorosabbra kotni a mostani kapcsolatom , de nem tudom jo otlet e amig eszembe jut hebe hoba a mult is hogy milyen jo lenne vele...

Mennyi ido lehet még amig teljesen megszunik ez az erzes?!

2017. szept. 20. 12:58
 1/4 anonim ***** válasza:
67%

2-3 nap.

A következőkkel ugyanolyan jó lesz. Minden azon múlik, hogy mennyi energiát fektettek bele.

2017. szept. 20. 13:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy komoly kapcsolat után ha nem nagyon csúnyán váltatok el ez az érzés sosem fog megszűnni. Néha-néha mindig eszedbe fog jutni. Egyszerűen csak élni kell tovább az életedet és arra koncentrálni amim van, nem pedig arra, amim volt.
2017. szept. 20. 15:14
 3/4 anonim ***** válasza:
50%
13 ev utan egy atsirt delutan, majd rajottem, hogy en voltam a hulye (megcsalt, tobbszor is). Szoval par ora alatt tulvoltam rajta es megerte :-)
2017. szept. 20. 17:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Attól függ, miért jut eszedbe.

Nekem is eszembe jutott az exem, mióta megvan a mostani kapcsolatom, de nem azért, mert hiányozna, hanem mert rettentően szemét volt velem, és nehéz volt ezt feldolgozni.

Ha neked azért jut eszedbe, mert hiányzik, az gáz.Akkor csak magadat csapod be, és az új fickót. Talán nem érdemes így szorosabbá tenni a kapcsolatot.

2017. szept. 20. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!