Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nálatok mikor érkezett be a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok mikor érkezett be a szerelem?

Figyelt kérdés
Hány éves voltál? Olyanba szerettél bele, akit már ismertél, vagy, aki teljesen ismeretlen volt számodra? Legkedvesebb emléked vele kapcsolatban? És a legrosszabb? Mesélnétek egy kicsit erről az egészről, egy nyomorult szingli sóvárog érte:D.

2017. nov. 12. 20:31
 1/9 anonim ***** válasza:
24
2017. nov. 12. 20:38
 2/9 AchromaticSmarties ***** válasza:

18

ismeretlen volt és viszonzatlan

2017. nov. 12. 20:39
 3/9 anonim ***** válasza:

18 évesek voltunk. Lassan mindketten 23 évesek. Jövőre házasodunk. Mondjuk hogy ismeretlen, és hamar jött az egész.

Legjobb: minden pillanat az 5 év alatt. Legrosszabb: amikor kórházba került, én meg 350 km-ről semmit nem tudtam tenni azonnal :(

2017. nov. 12. 20:42
 4/9 anonim ***** válasza:
26 és tejesen váratlanul, egy idegen lány személyében. Nem kellett fél óra és végérvényesen letaglózott.
2017. nov. 12. 20:42
 5/9 anonim ***** válasza:
30 évesek voltunk mindketten. Egy közös sport fórum hozott minket össze. Nem ismertem előtte. Első látásra egymásra találtunk lelkileg. Azóta hiszek a csodákban amióta ismerem.
2017. nov. 12. 20:57
 6/9 anonim ***** válasza:

Én 18 voltam, ő 21. Hát ez az ismerős volt-e kérdés nálunk nem olyan tiszta sor. Ismertem jó pár barátját, de vele valahogy sosem találkoztam előtte, de ismerős mutatott be minket egymásnak. Utólag meg kiderült, hogy 5-10 évekkel azelőtt jó párszor összefuthattunk. Voltak események, ahol mindketten ott voltunk, egyszer még a buszon is szemeztünk 2-3 évvel előtte. :) Igazából ilyen első látásra szerelem dolog volt, "sorsszerű" érzés. Nagyon hamar összejöttünk, 2 nap után fülig szerelmesek voltunk.

Hát most egy legkedvesebb emléket nem nagyon tudok mondani, rengeteg van. Mindig éppen a legújabb. Most például az összeköltözés a legkedvesebb emlék, meg ahogy tervezgettük a kis házikónkat (meg persze vitáztunk is egy-két dolgon). Vagy így visszatekintve az, hogy tulajdonképpen mindent egymás mellett értünk el. Jogsi, autó, én leérettségiztem, lediplomáztam, ő szerzett még egy szakmát, vállalkozó lett, kirepültünk otthonról stb. Mindenben amit elértem kicsit benne van ő is, a támogatása meg a szeretete.

Legrosszabb emlék talán mikor egy egész nyarat külön töltöttünk, mert lent volt Dunántúlon dolgozni. De igazából ez is pozitívum lett a végére, mert a kapcsolatunk csak erősebb lett tőle. Meg persze voltak egyéb hullámvölgyek, mikor mindkettőnknek stresszes, fárasztó melója volt és mindenre volt energiánk csak egymásra nem. Majdnem 1 évig szinte csak aludni jártunk össze. De megoldottunk mindent szerencsére.

2017. nov. 12. 21:21
 7/9 A legrosszabb ***** válasza:
33%
#3: Ez hülye, én nem kerültem kórházba. Ez részeg.
2017. nov. 12. 21:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Emberi vagy valódi?
2017. nov. 12. 22:43
 9/9 anonim ***** válasza:
A viszonzatlan is számít? Mert csak olyanban van tapasztalatom. Az 15 évesen, kilencedikben volt először. Amolyan "szerelem első látásra" (utólag nagyon nem, de akkor úgy gondoltam) dolog volt, mert egyből megtetszett. Új osztálytárs volt egy héttel a suli kezdés után. Legszebb emlékem valószínűleg a sulikarácsony, amikor behozta a gitárját és játszott rajta, meg énekelt, és akkor beszélgettünk normálisabban. A legrosszabb az szerintem az, amikor egy évvel később elkezdett teljesen megváltozni. Mondjuk olyan szempontból jó volt, hogy kiszerettem belőle, de azért rossz volt nézni, ahogyan teljesen kifordult önmagából.
2017. nov. 14. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!