Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok mikor érkezett be a szerelem?
18
ismeretlen volt és viszonzatlan
18 évesek voltunk. Lassan mindketten 23 évesek. Jövőre házasodunk. Mondjuk hogy ismeretlen, és hamar jött az egész.
Legjobb: minden pillanat az 5 év alatt. Legrosszabb: amikor kórházba került, én meg 350 km-ről semmit nem tudtam tenni azonnal :(
Én 18 voltam, ő 21. Hát ez az ismerős volt-e kérdés nálunk nem olyan tiszta sor. Ismertem jó pár barátját, de vele valahogy sosem találkoztam előtte, de ismerős mutatott be minket egymásnak. Utólag meg kiderült, hogy 5-10 évekkel azelőtt jó párszor összefuthattunk. Voltak események, ahol mindketten ott voltunk, egyszer még a buszon is szemeztünk 2-3 évvel előtte. :) Igazából ilyen első látásra szerelem dolog volt, "sorsszerű" érzés. Nagyon hamar összejöttünk, 2 nap után fülig szerelmesek voltunk.
Hát most egy legkedvesebb emléket nem nagyon tudok mondani, rengeteg van. Mindig éppen a legújabb. Most például az összeköltözés a legkedvesebb emlék, meg ahogy tervezgettük a kis házikónkat (meg persze vitáztunk is egy-két dolgon). Vagy így visszatekintve az, hogy tulajdonképpen mindent egymás mellett értünk el. Jogsi, autó, én leérettségiztem, lediplomáztam, ő szerzett még egy szakmát, vállalkozó lett, kirepültünk otthonról stb. Mindenben amit elértem kicsit benne van ő is, a támogatása meg a szeretete.
Legrosszabb emlék talán mikor egy egész nyarat külön töltöttünk, mert lent volt Dunántúlon dolgozni. De igazából ez is pozitívum lett a végére, mert a kapcsolatunk csak erősebb lett tőle. Meg persze voltak egyéb hullámvölgyek, mikor mindkettőnknek stresszes, fárasztó melója volt és mindenre volt energiánk csak egymásra nem. Majdnem 1 évig szinte csak aludni jártunk össze. De megoldottunk mindent szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!