Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tart ez így?

Még jódarabig....
Tervezz, tűz kí célokat, meg idő, idő, idő.....
Helyezd magadat előtérbe, csinálj olyat amitől több leszel, és új hatások érnek. Tanulj nyelvet, vagy menj jogsira, vagy képezd magad, vagy menj valami művészkörbe festegetni, menj pszichológushoz....csinálj valamit, tereld az agyad....majd az alvás is jobban megy....ha nem, akkor altató.

Ui: majd egy idő után, keress valakit, csajozz, ismerkedj, építs ki társaságokat, ismerj meg egy lányt...meg ilyenek.
Kb ennyi jutott most eszembe.

Hát a nagy öregek megmondták. :DD
Egy lányt, csak egy másik lány tud elfeledtettni.
De próbáld ki, ha megy és nem lesz benned szar érzés akkor hajrá, ha meg nem megy, érzed, hogy nem az igazi, akkor meg foglald le magad még, és utána menj bele a csajozásba.

Nagyon szerelmes lehettél.
Nem azt mondom, hogy rögtön bujjatok ágyba. Ismerkedj, légy szerelmes, randizz. Elvégre szingli vagy, azt teszel amit akarsz. Egyszer tul kell lendülni a másikon, és ha állandoan rá gondolsz, akkor ez nem fog menni. Elhiszem, hogy nehéz, átéltem én is. 12 kilot fogytam, az egész nyaram bögésböl állt. Szakitás után beprobálkozott 3 srác nálam is, de mondtam, hogy ez nem igy megy. Oktoberben ismerkedtem meg facebookon egy sráccal, nála éreztem, hogy vele több lehet, ha hagyom. Szerelmes lettem belé elég hamar, bár ezidö alatt is nagyon sokat gondoltam az exemre. Szerencsére viszonylag hamar elmult ez az érzés, és már csak a jelenlegi barátommal foglalkoztam. Szerintem ha van kiért élni, kihez hazamenni, leköti a figyelmed, sokkal hamarabb tullendülsz, mintha minden arrajövöt elutasitasz és meg sem probálod elfelejteni az exed.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!