Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves vagyok,3 hónapja tart az első párkapcsolatom, de még mindig nem vagyok szerelmes és soha nem is voltam. Ez baj?
Most ha azt írom, hogy baj, akkor szakítasz vele?
Ha azt írom, hogy lehet, hogy idővel ki fog alakulni, akkor benne maradsz?
Beszélgessetek nagyon sokat, ismerjétek meg egymást. 3 hónapja jártok még csak, kislány, nyugodj már meg. Tudom, hogy most be vagy kicsit sózva, de higgadj le és a kapcsolatodra koncentrálj.
Köszi második válaszoló!
Nem tudom, hogy képes vagyok-e szeretni... úgy...
Döntenék én, de borzasztó hogy mennyire bizonytalan vagyok.
hmmm...
A szerelemnek az a lényege, hogy lássuk tökéletesnek a választottunkat, és sokkal hatékonyabban alakuljon ki a kötődés, ami hosszú távon összetartja a párokat.
ez utóbbi pedig működhet szerelem nélkül is. Tehát van rá mód-esély, hogy működjön a kapcsolat. Nem vagy ösztönlény, tehát képes vagy kezelni az ilyen helyzetet is.
A motoszkálás miatt viszont úgyis eldobod az agyad előbb-utóbb, és max néhány év múlva szakíttok :/ De ez lehet így van rendben :)
25f
Én 18 voltam mikor elkezdődött az első komoly kapcsolatom, a barátnőim mind azt mondták, ha nem leszek szerelmes 1 hónap alatt szakítsak vele. Nem lettem, 7 év után szakítottam! Tudod mikor kellett volna? 1 hónap után!!
Kényelmes volt, hogy van valakim, ezért (és mert nem tudtam eléállni a dologgal) képes voltam elcseszni mindkettőnk vélhetőleg legszebb éveit...
Ez az igazi balf#szémia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!