Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elfelejteni a volt párom?
Figyelt kérdés
4 évet voltam együtt a sráccal, most januárban mentünk szét,tehát dúrván egy éve már.
Az a baj hogy egyszerűen hiányzik,akármit teszek és hiába mondják pasizzak be ha nem megy. Nincs akivel kibeszéljem sem. A képeit töröltem, nem találkozgatunk és mégis mai napig szeretem.
Mit tehetnék?
20/L
2017. nov. 12. 12:59
1/9 A kérdező kommentje:
Vágyom utána. Néha szerelmet érzek,néha haragot a múltért, de kívánom az érintését is. Annyira szánalmasnak tartom magam.
2017. nov. 12. 13:03
2/9 anonim válasza:
Több idő kell, próbálj meg türelmes lenni magadhoz. Ilyen fiatalon 4 év sok idő.
Egyébként hasonló cipőben járok. Kitartás!
3/9 anonim válasza:
Nem szánalmas én plátói szerelmet őrizgettem magamba kb 3-4 szer olyan egy-egy évre najó lehet picit szánalmas-(inkább szomorú)de mindenki átéli szerintem teljesen mindegy mit csináltam volna sose izgatott én ilyen kis nyugis fiatal voltam volt tv volt kaja kell több?
4/9 anonim válasza:
Mármint az nem izgatott hogy én akkor most szerezzek egy lányt akivel onnantól zsarolni fognak amíg tudnak
5/9 anonim válasza:
Izgatott de a józaneszem végül mindig azt mondta hogy MIT CSINÁLSZ?!!!
7/9 anonim válasza:
De amugy inkább az én hangom volt 53.6 %ban elnézést nem gondolkodok itt tôbbet
8/9 anonim válasza:
Nem tartod annak magad, csak kivetíted. De ez így normális. Így működik az elme.
Kezd el fejleszteni magad tudatosabban.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát.
2017. nov. 12. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!