Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Úgy érzem nagyon nagy baj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem nagyon nagy baj lesz így szerintetek?

Figyelt kérdés
2 hónapja szakítottunk a barátnőmmel 3 éves kapcsolat volt viszont ma ki mentem egy lánnyal le akart smárolni de el húztam a fejem úgy érzem magam mint hogy ha mindig velem lenne és nem szabadba ezt csinálnom pedig már nincs velem ez így nagyon nem jó mert még mindig úgy érzem hogy ezzel meg bántanám őt pedig nem miért van ez velem ? nem bírom már ezt félek hogy nem fogok tudni rajta túl lépni .
2017. nov. 11. 22:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Idő haver, idő.

Adj időt magadnak, regenerálódj még, ne erőltesd még. Várj pár hónapot még, kösd le a gondolataid, bár hagyni kell időt a kapcsolat “elgyászolására” is. Aztán, jöhet a gondolatelterelés, csinálj valamit ami elvonja a figyelmed, hobbi, vagy munka, vagy tanulás, vagy bármi.

Aztán szép lassan kezdheted a kapcsolatok kiépítését. Lányokkal ismerkedés stb.....

2017. nov. 11. 22:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem két év és hat hónapos kapcsolat foszlott szét, csak mert elfelejtett velem beszélni az érzéseiről az utóbbi 2-3 hónapban. Hát oké, akkor minek bánkódjak én miatta (bánkódtam rendesen). Kellett 3-4 hónap, hogy megszokjam a szinglisséget. Most már egy éve ennek és most érzem úgy, hogy tudnék valakit szeretni.
2017. nov. 11. 23:03
 3/7 A kérdező kommentje:
utolsó nálunk is ugyan ez volt:)))
2017. nov. 11. 23:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Amellett, hogy a kérdés maga teljesen értelmetlen ebben a formában, gondoltál már arra, hogy időnként (persze csak ha időd és energiád engedi) használj írásjeleket? Tudom, hogy sokat kérek, de szeretem tudni, hol kezdődik és végződik egy mondat!

3 hónap után már depresszív vagy, hogy nem fogsz tudni túllépni? Ha ezen kattogsz, akkor tényleg nem. Idővel múlni fog, addig meg kihúzod jobb kézzel. Aztán lehet menni ismerkedni... :)

31/F

2017. nov. 12. 00:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Menj csak bele az ilyen helyzetekbe,csók-szex-akármi,mert meglátod hogy ha jó lesz,lehet lesz benned pici még ebből amit írsz,de az új élmények felül fogják írni a régieket.Át kell törni ezt a gátat.
2017. nov. 12. 01:22
 6/7 anonim ***** válasza:
legyél többet másikkal fizikálisan talán nem szakítanának ha lenne kedvük veled írásban is beszélni
2017. nov. 12. 10:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez lenyűgöző!! :DDD

Igen. Úgy érzed, hogy nagyon nagy baj lesz szerintünk. De lehet, nem. XD Nem tudom hogy érzed. XD

2017. nov. 12. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!