Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem nagyon nagy baj lesz így szerintetek?
Idő haver, idő.
Adj időt magadnak, regenerálódj még, ne erőltesd még. Várj pár hónapot még, kösd le a gondolataid, bár hagyni kell időt a kapcsolat “elgyászolására” is. Aztán, jöhet a gondolatelterelés, csinálj valamit ami elvonja a figyelmed, hobbi, vagy munka, vagy tanulás, vagy bármi.
Aztán szép lassan kezdheted a kapcsolatok kiépítését. Lányokkal ismerkedés stb.....
Amellett, hogy a kérdés maga teljesen értelmetlen ebben a formában, gondoltál már arra, hogy időnként (persze csak ha időd és energiád engedi) használj írásjeleket? Tudom, hogy sokat kérek, de szeretem tudni, hol kezdődik és végződik egy mondat!
3 hónap után már depresszív vagy, hogy nem fogsz tudni túllépni? Ha ezen kattogsz, akkor tényleg nem. Idővel múlni fog, addig meg kihúzod jobb kézzel. Aztán lehet menni ismerkedni... :)
31/F
Ez lenyűgöző!! :DDD
Igen. Úgy érzed, hogy nagyon nagy baj lesz szerintünk. De lehet, nem. XD Nem tudom hogy érzed. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!