Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Úgy érzem, hárman vagyunk....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem, hárman vagyunk. Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

A barátom 22 éves 170 cm körül, én pedig 16 vagyok, 165 cm(ez fontos infó). A hatalmas korkülönbség ellenére, bár ilyenkor sokan azt hiszik, hogy csak kihasznál, én biztos vagyok benne, hogy szeret engem, és soha nem lenne képes megcsalni.

A probléma ott kezdődik, hogy van egy legjobb barátnője, aki 20 éves, és nagyon közel lakik hozzá. Irtózatosan magas, egy fejjel legalább túlnőtte a páromat. Lélegzetelállítóan gyönyörű. Sokszor úgy érzem, sokkal inkább hozzávaló, jobban meg is tudja nevettetni.

Amikor beszélgetek a barátommal, és írja, hogy a legjobb barátnője átment hozzá, mindig összeszorul a szívem. Én is bírom azt a lányt, és gondolni sem gondolok arra, hogy megcsal. Lassan fél éve vagyunk együtt, és eddig semmi okot nem adott rá.

A lányról: szűz, mindig van barátja, de sohasem enged meg nekik semmit. Egy gimnáziumba járt a barátommal, onnan a barátságuk. Nagyon sok fiú barátja van, és amikor találkoznak a barátommal, nem kettesben épp, hanem csak úgy, akkor mindig visz magával egy fiút.

A barátom: előző barátnője csúfneve számomra(és most már a párom számára is) Kaki lett. Kaki határozottabb volt, és eltiltotta a barátomat, és a legjobb barátnőjét, így egy évig nem is beszéltek, találkoztak, stb...

Én viszont nem tudom ezt megtenni. Úgy érzem, ez lenne a helyes, hiszen nem akarom megjátszani magam (akár örökre), hogy nem zavar.

De amikor még a kapcsolat elején voltunk, a barátom mesélt erről az egészről. Azt mondta, nagyon szenvedett, és végig rossz érzés volt benne, amikor hallgatott Kakira, és nem találkozott a legjobb barátnőjével.

Így én ma már nem tudom ezt megtenni, nem akarom, hogy olyan legyek, mint az ex... Ráadásul nem is szeretném választás elé állítani őt. Az valahogy nem én lennék.

Segítsetek, kérlek! Sosem volt még ilyen hosszú kapcsolatom, fogalmam sincs, ezeket hogyan kell kezelni.

Lehet, hogy a barátom legjobb barátnője szerelmes a páromba?

Talán azért mutatkozik előtte mindig fiúkkal, hátha egyszer féltékeny lesz?

Meg mondjam a páromnak, hogy zavar, vagy inkább próbáljam elviselni?

2014. nov. 24. 20:52
 1/8 A kérdező kommentje:
Én több mint 30 kilométerre lakom a páromtól, jóval kevesebbet találkozunk, mint ő a legjobb barátnőjével. Az utolsó mondatban egy kis bibi: "megmondjam"
2014. nov. 24. 20:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha úgysem kettesben találkoznak a barátoddal és visz magával egy fiút, nem értem, a barátod miért nem visz magával téged az ilyen találkozókra?
2014. nov. 24. 20:58
 3/8 anonim válasza:
Kívűl állóként teljesen olyan, hogy valamilyen szinte mind a ketten vonzódnak egymáshoz. Több, mint barátság!
2014. nov. 24. 20:58
 4/8 A kérdező kommentje:
Néha a legjobb barátnője, mivel közel laknak egymáshoz, alig két utcára, csak úgy át szokott ugrani hozzá. És akkor nem visz fiút. Csak ha beülnek egy gyorsétterembe, stb. Azért nem visz magával, mert én iskolában vagyok délelőtt, ő pedig délután dolgozik. Szóval a délelőttje szabad, így akkor, vagy késő este találkoznak.
2014. nov. 24. 21:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát. Én is hasonló helyzetben voltam, csak abban a történetben én vagyok a pasid legjobb barátnője. Mindenki többet hisz a mi kapcsolatunkba, pedig egyszerűen csak annyiról van szó, hogy én a férfiakkal jövök ki jól, a legjobb barátom, akit imádok, szeretek szintén fiú. Az ő barátnője is nagyon sokáig féltékeny volt rám, nagyon féltem hogy "eltiltja tőlem". Ez olyan ám, mintha a barátod megtiltaná, hogy találkozz a legjobb barátnőddel. Rossz nagyon. Szerintem ha veled van, annak oka van. És annak is, hogy nem azzal a másik lánnyal van. Ismerd meg jobban a lányt, a mi problémánk is így oldódott meg. A barátnője megismert jobban, és azóta már nem fél. 23/N
2014. nov. 24. 21:24
 6/8 A kérdező kommentje:
Én teljesen megértem ezt, és nem is félek igazából. Mindkettőjük tisztességes ember, tudom, hogy tényleg csak barátok. Semmi több. De az a rossz érzés akkor is bennem van, hogy van még valakije, akit ha nem is ugyanúgy, de ugyanannyira szeret, mint engem.
2014. nov. 24. 21:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Te a legjobb barátnődet mennyire szereted? Mert én az enyémet ugyanannyira mint a barátomat, csak nem ugyanúgy. Ez ilyen.
2014. nov. 25. 18:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Nekem nincs már. Hátba támadt :) de emlékszem mennyire fontos volt nekem. Nagyon szerettem. És ezt így megértem. Csak bennem van az rossz érzés, ami nem hagy nyugodni.
2014. nov. 25. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!