Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kéne tennem, ha már nem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem, ha már nem a régiek az érzéseim?

Figyelt kérdés

1 év van mögöttünk (ez alatt volt egy pár hónapos szünet, meg egy másfél hetes.)

A körülményeket nem nagyon szeretném kirészletezni, de nem jók. A lényeg, hogy igazából sose volt más (talán a legelején), tehát nem rosszabbodtak, egyszerűen én untam bele, és látom hibának azokat a dolgokat, amik eddig nem zavartak, és nem értem, hogy tudtam eddig elviselni őket.

(Az egész stílusát, az életvitelét, felfogását...)

Nagyon szerettem, talán azért sem ismertem fel ezeket a hibákat, de érzem, hogy valahogy ez elmúlt bennem.

Nem tudom, Ő mit érez igazából, hogyan látja a dolgainkat, néha úgy tűnik, nem veszi komolyan a problémákat, úgy elvan, azt kész. De nem akarom megbántani sem.

Mi lenne a megoldás?

(A "miért nem beszélitek meg?" kérdésre előre mondom, hogy próbáltuk többször, de sose jutottunk a végére.

Találkozni meg nagyon ritkán tudunk a távolság miatt.)

2014. nov. 13. 22:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

a) Megoldani.

b) Szakítani.

2014. nov. 13. 22:57
 2/12 A kérdező kommentje:
Remélem azért majd értelmes választ is kapok...
2014. nov. 13. 22:59
 3/12 anonim ***** válasza:
ez nagyon ismerős szitu.. csak mi 4 hónapja vagyunk együtt, s én is tanácstalan vagyok :S
2014. nov. 13. 23:00
 4/12 anonim ***** válasza:
mindent meg lehet oldani nincs lehetetlen csak tehetetlen, de a szünet után lehet változott csak beskatulyáztad olyannak amilyennek megismerted nem? szerintem hozd témába hogy mi a baj vele meg ilyenek aztán ha nem komoly meg leszarja akkor hagyd ha látod hogy akarja és te is akarod hogy jobb szinvonalra emeljétek a kapcsolatotok akkor hajrá :) szurkolunk , ha szereted akkor mindenképpen érdemes egy utolsó esély/probálkozás
2014. nov. 13. 23:03
 5/12 anonim ***** válasza:
"....szerettem...." Vagyis mar nem szereted. Ettol fogva neked kell eldontened mit szeretnel. Tovabb turni es esetleg varni a sultgalambkent erkezo valtozast vagy elengedni a masikat es tovabblepni?
2014. nov. 13. 23:05
 6/12 A kérdező kommentje:

Ez a baj, hogy szereTTem, és már nem érzem ezt.

Rég találkoztunk, nem hiányzik, sem testileg, sem lelkileg.

És ilyen sose volt, mindig vártam a találkozást... Most meg idegbe vagyok, és félek az egésztől.

2014. nov. 13. 23:05
 7/12 anonim ***** válasza:
Gondolkozz! Mi a jó Neked ebben,olvasd el mit írtál! Ha más ezt mondaná Neked,mit mondanál neki? Így kivül állóként ez úgy sem lesz hosszútávú kapcsolat,csak szenvedés Neked! Ne úgy nézzd,hogy megbántod,ha elhagyod,hanem,hogy újabb lehetőség,mindkettötöknek,hogy megtaláljátok a boldogságot!
2014. nov. 13. 23:07
 8/12 A kérdező kommentje:

"elengedni a masikat es tovabblepni?"

Megpróbáltam.

Akkor elkezdett hiányozni, állítólag én is neki, stb, azt hittem, hogy belehalok... Visszacsináltuk, hogy jó, próbáljuk meg újra... Nem sokkal erre rá kezdődtek ezek a negatív érzések.

2014. nov. 13. 23:07
 9/12 anonim ***** válasza:
lehet tudni hány évesek vagytok?
2014. nov. 13. 23:12
 10/12 A kérdező kommentje:
26 évesek vagyunk.
2014. nov. 13. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!