Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kéne tennem, ha már nem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem, ha már nem a régiek az érzéseim?

Figyelt kérdés

1 év van mögöttünk (ez alatt volt egy pár hónapos szünet, meg egy másfél hetes.)

A körülményeket nem nagyon szeretném kirészletezni, de nem jók. A lényeg, hogy igazából sose volt más (talán a legelején), tehát nem rosszabbodtak, egyszerűen én untam bele, és látom hibának azokat a dolgokat, amik eddig nem zavartak, és nem értem, hogy tudtam eddig elviselni őket.

(Az egész stílusát, az életvitelét, felfogását...)

Nagyon szerettem, talán azért sem ismertem fel ezeket a hibákat, de érzem, hogy valahogy ez elmúlt bennem.

Nem tudom, Ő mit érez igazából, hogyan látja a dolgainkat, néha úgy tűnik, nem veszi komolyan a problémákat, úgy elvan, azt kész. De nem akarom megbántani sem.

Mi lenne a megoldás?

(A "miért nem beszélitek meg?" kérdésre előre mondom, hogy próbáltuk többször, de sose jutottunk a végére.

Találkozni meg nagyon ritkán tudunk a távolság miatt.)

2014. nov. 13. 22:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Igazából a kérdésre a választ már körülírtad azaz Szakítás.

Szerintem ezt sehogy nem lehet megoldani. Nagy a távolság is, ahogy olvasom a tűz sincs már meg... Felesleges köröket futtok.

2014. nov. 14. 01:47
 12/12 anonim ***** válasza:
szerintem simán van javulásra esély, beszéld ezt meg vele normálisan, ha megvolt akkor is hozd fel a témát aztán a beszélgetés után dönts, az érzéseid és a srác reagálása szerint :)
2014. nov. 14. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!