Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem, ha már nem a régiek az érzéseim?
1 év van mögöttünk (ez alatt volt egy pár hónapos szünet, meg egy másfél hetes.)
A körülményeket nem nagyon szeretném kirészletezni, de nem jók. A lényeg, hogy igazából sose volt más (talán a legelején), tehát nem rosszabbodtak, egyszerűen én untam bele, és látom hibának azokat a dolgokat, amik eddig nem zavartak, és nem értem, hogy tudtam eddig elviselni őket.
(Az egész stílusát, az életvitelét, felfogását...)
Nagyon szerettem, talán azért sem ismertem fel ezeket a hibákat, de érzem, hogy valahogy ez elmúlt bennem.
Nem tudom, Ő mit érez igazából, hogyan látja a dolgainkat, néha úgy tűnik, nem veszi komolyan a problémákat, úgy elvan, azt kész. De nem akarom megbántani sem.
Mi lenne a megoldás?
(A "miért nem beszélitek meg?" kérdésre előre mondom, hogy próbáltuk többször, de sose jutottunk a végére.
Találkozni meg nagyon ritkán tudunk a távolság miatt.)
Igazából a kérdésre a választ már körülírtad azaz Szakítás.
Szerintem ezt sehogy nem lehet megoldani. Nagy a távolság is, ahogy olvasom a tűz sincs már meg... Felesleges köröket futtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!