Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kéne tennem? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy sráccal.Van neki egy kapcsolata de a barátnőjének van egy fia és nem biztos benne hogy ezt a helyzetet tudja-e kezelni.Soha nem volt ez a kapcsolat egy lángoló szerelem az elmondása szerint de jól elvannak.Nekem nagyon tetszik a srác de félek ettől a dologtól.mit tegyek?2014. nov. 17. 10:48
1/14 anonim válasza:
Hagyd! Ne foglalkozz vele! Már egy hazug kapcsolatban él! Minek neked foglalt ember? Olyat keress, akit tisztán megkaphatsz.
2/14 anonim válasza:
Ne tegyél semmit. Ha ő tesz valamilyen lépést, esetleg akkor gondolkozz. Szerintem (addig) te ne csinálj semmit. Ne kavarj be. Ha ő másképpen döntene, akkor úgyis jelez.
3/14 anonim válasza:
Ne rondíts bele más kapcsolatába.Várd meg mi lesz a kapcsolatukkal,ha te bejössz a srácnak,akkor megkeres,ha ezt a kapcsolatát lezárta.
4/14 A kérdező kommentje:
:( tudom és mondtam is neki hogy ez így bennem lelkiismeretfurdalást okoz.de mondta h beszélgetni és találkozni nem bűn.Csak annyira magával ragad a taliknál a személyisége hogy folyamatosan rá gondolok.Ráadasul minden nap beszélünk...nem tudom..egyre többet gondolok rá
2014. nov. 17. 10:55
5/14 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam hogy ha esetleg szét mennek akkor folytassuk ott ahol abba hagytuk...de..múltkor megcsókolt...soha senki nem csókolt meg még igy...de bekavarni nem akarok mégse :(
2014. nov. 17. 10:57
7/14 anonim válasza:
majd ha szakit a tarsaval akkor vazzegh talalkozhatsz vele.
8/14 anonim válasza:
Húha! Itt lehet, hogy lesz folytatás. Nehéz ügy. Ha tényleg totál odáig vagy érte, akkor úgysem fogod kibírni. Vagy szakíts meg vele minden kapcsolatot, ne is beszéljetek, vagy mondd el, hogy ez így nem megy. Nem leszel szerető státuszban és majd valamit lép ő.
9/14 anonim válasza:
Ilyen esetben nehéz jó tanácsot adni, hiszen ismernünk kéne a srác valódi érzéseit. Talán az lenne a legjobb, ha egyenlőre kicsit visszafognád magad és megvárnád, hogyan alakul az a másik párkapcsolat. Az biztos, hogy az érzelmeknek nehéz parancsolni.
10/14 A kérdező kommentje:
Pár napja ismerem...mondta hogy milyen jó lett volna ha decemberben ismerem meg mert akkor bármikor lenne rám ideje.Még úgy érzem hogy ki tudnék szállni..de nagyon megfogott h mennyire kiismert ebben a 3 napban.tudja mikor mire gondolok.éppen miért hallgatok.stb..és azt is elmondta hogy érzi rajtam amit ő is érez hogy van vonzódás és vibrálás köztünk
2014. nov. 17. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!