Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves vagyok 159 cm a legkisebb az osztályban és csak azert nincs baratnom mert pici vagyok! Mit kell tennem?
A stílusoddal hódíthatsz, ne merülj el az önsajnálatba légyszi. Több alacsony férfit is ismertem akinek olyan kisugárzása volt, hogy a dögös pasik is féltékenyek voltak ha a barátnőik közelében tartózkodtak:)
Az egyik jó barátom veled egymagas, és nálam fél fejjel magasabb felesége van, aki bolondul utána. Én 170 centis vagyok, számold ki:)
Szóval nyugi, nem a magasság számít!
Várj még 2 évet és megnősz :D Nemhiszem hogy 13 évesen mindenkinek lenne barátnője..
Gyógyszer patikában vény nélkül :"D
Nem értem, volt már kapcsolatod, miért nem vagy elégedett?
egyébként az én kistesóim alacsonyak (még ahhoz képest, hogy a szüleim sem magasak), növekedési hormont kapnak. Hidd el, nem kellemes minden este injekciózni magad.
16/l, 146 cm (nem. Nem gépeltem el, akkora vagyok, mint egy alsós)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!