Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? Van egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Van egy lány az osztályban aki nagyon tetszik de nem tudom, hogy viszont érez-e.

Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályban aki nagyon tetszik de nem tudom, hogy viszont érez-e. Jóban vagyunk meg minden de idén kerültünk egy osztályba szóval még nem ismerem annyira. Úgy érzem mintha csak barátként tekintene rám. Nem tudom, hogy tudja-e hogy tetszem neki. Próbálok közeledni hozzá de nemigazán viszonozza... mármint nem érezném hogy ő is közeledne. Elmondani nem nagyon merem neki mert ha nem jövök be neki akkor ez lehet, hogy kihat a következő 4 évre amit nem akarok. Nem tudom mit csináljak :/ 15/F

2014. nov. 12. 16:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Mért hatna ki? Mi van ha visszautasít, attól nem lehetsz vele egy légtérben? Én ugyan csak 3 napig voltam olyannal egy légtérben, de semmi gáz nincs, ráadásul semmi jó haverom nem volt ott, ha viszont vannak, akkor abszolút semmi gáz. Szal próba szerencse haver.
2014. nov. 12. 16:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Miért a negatív oldalt nézed csak? És mi van, ha bejön és egy tündéri csaj és életed legklasszabb hónapjai jönnek? Vannak félénk lányok, nem merik viszonozni, mert pont ugyanattól félnek, mint te. Beszélgess vele minél többet, nézz a szemébe! Hidd el abban meglátsz mindent, a szem sohasem hazudik...
2014. nov. 20. 20:28
 3/3 anonim válasza:
Mond meg neki ....... az a legegyszerubb es a legtisztabb dolog .....
2014. nov. 24. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!