Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi idő alatt tud elmúlnia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő alatt tud elmúlnia szerelem?

Figyelt kérdés
1 hónap, 1 év?? mennyi?
2017. nov. 8. 15:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Kapcsolatban? Szakítás után? Nem mindegy. Előbbi 1,5-2 év kinek mikor áll vissza újra a hormonkoktél. A szakításnál meg befolyásoló tényező, hogy együtt laktatok-e, mennyit voltatok együtt, szakítás oka ki lett-e mondva, stb stb.
2017. nov. 8. 15:36
 2/12 A kérdező kommentje:
Ja, nem kapcsolaton belül.
2017. nov. 8. 15:40
 3/12 anonim ***** válasza:
0%

Vannak esetek, hogy 1 nap, vannak esetek, hogy 50 év....

A nagy átlag szerintem 2 év körül van - és ez nem jelenti azt, hogy 2 év után rossz lesz a kapcsolat, meg unalmas, sőt, azt se, hogy mindenkinél elmúlik, csak átlagban. Biológiailag kb ennyi ideig van szükség rá, hogy a pár együtt legyen.

4/12 A kérdező kommentje:
A szenvedős szerelem. Az mennyi idő?
 5/12 anonim ***** válasza:

Hónapok, évek. Attól függ mit éreztél, stb..

Olyan rég óta tart?

2017. nov. 8. 15:52
 6/12 anonim ***** válasza:

Szeinten hány kiló, egy hónapnyi szenvedés?

Ha ezt ilyen könnyen meglehetne mondani, akkor már feltalálták volna a rák vagy a halál ellenszerét :D

Mindenkinél más és más. Van akinek legalabb annyi idő kell míg maga a kapcsolat tartott. Van akinek több, vagy kevesebb.

2017. nov. 8. 16:18
 7/12 anonim ***** válasza:
65%
8 éve vagyunk együtt, 6 éve házasok. Szerelmesebb vagyok most, mint az elején, és a férjem is. :)
2017. nov. 8. 16:33
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Az igazi szerelem egy olyan kapcsolatban, amibe mindkét fél fektet elég energiát sosem múlik el. Egy sz.r kapcsolatban elmúlik 1 hét alatt is, vagy sosem volt.
2017. nov. 8. 17:46
 9/12 anonim válasza:
Hát 6 és fél hóna, 11 óra,40 perc és két másodperc
2017. nov. 9. 22:14
 10/12 anonim válasza:

Én 3 éve nem tudom elfelejteni a volt barátnőmet. Október 25-én lett 3 éve. Hétfő este sírással aludtam el, ma is sírtam. Szoktam róla álmodni boldogok vagyunk, múlt héten meg rosszat álmodtam vele kézen fogva ment a barátjával. Őrülnék neki vissza jönne hozzám. Akivel jár most nagy nehezen köszöntötte fel a lányt születésnapján, a lány mamája is meg mondta a lánynak jobb pasit érdemelne (a facebookon írta a lánynak a mamája kommentbe). Mondták nekem felejtsem el, nekem nem megy mert ilyen nő nincs még egy mint a szerelemem. Meg láttam tavaly össze jött egy sráccal (akkor még nem ezzel a sráccal járt mint most), elkezdtem inni addig ittam ameddig teljesen bennem rúgtam és össze estem a szobámba, akkor egész nap nem is ettem semmit, de jobban jártam be rúgtam mert még mikkor nem rúgtam be nagyon sírtam. Inkább ilyen nagyképű pasit választ aki majd megveri stb.

Jobb lenne szerintem meg halnom, így például: kádba engednék meleg vizet és a hosszabbítót be raknám a kádba mellém. Sokszor meg akartam tenni csak lehet szerencsétlen lennék és meg úsznám a halált. Én ennyire szeretem ezt a lányt nélküle szomorú vagyok.

2017. nov. 10. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!