Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vonzó nektek az alábbi férfi szemelyiség?
"nem ezt írtam, és nem azt, hogy az emberek többsége ilyen vagy olyan"
Pontosan ezt írtad csak más szavakkal. Ezt jelenti.
"de sokan tényleg nagyon hitványak"
Azért mégis csak így gondolod. :D
16-os vagyok
Az emberek többsége tényleg hitvány, ez van.:D
Én nem vagyok depressziós, de elég volt 2 évig emberekkel foglalkoznom, hogy meggyűlöljem őket. ÉS ezt mindenki tudja, aki emberekkel foglalkozik. ;D
Vagy menj el 1 évig pl ügyfélszolgálatra, majd meglátod, mennyire fogod szeretni az embereket- 1 hét után.Nagyon "aranyosak" tudnak ám lenni. :))
NA de:
Gyógyszerváltás? Vagy pszichológusváltás?
Szerintem ha nem jött be a gyógyszer, akkor másikra kéne váltani. Tudod sajnos a dokiknál ez sztem kb olyan lutri: előre nem fogják tudni megmondani, hogy bizonyos gyógyszer jó lesz-e, csak találgatnak.
Mondtad neki, hogy nem jött be, lefárasztott és le kellett tenned? ajánlott másikat? HA nem, kérjél másikat. Nem leszedálnia kéne a hangulatjavítónak amúgy sem.
Ezek a gyógyszerek eszméletlen hatásokat okozhatnak:
az egyik leszedál, másiknál meg teljesen kicserélődik a személyiséged, akkora önbizalmad lesz és pörögsz, hogy magadra sem ismersz. ( Nem mondom, hogy ez pl jó, de a jelenlegi állapotodnál szerintem jobb.)
Én eléggé félek az ilyen gyógyszerektől, pontosan a gyártó se tudja, milyen hatásokat okoz teljes mértékben, és olvasni lehet, hogy némelyeknél maradandó károkat okoz..
Ha nyugtatót szedek, akkor vagyok a legjobban, kitisztulok, jobban érzem magam. De azt se lehet minden nap szedni, annak is lehetnek káros mellékhatásai..
Magaddal mennyit foglalkozol? Önfejlesztés, önreflexió?
Pár kérdés:
- Tudod, mik azok a dolgok, amikben örömödet leled?
- Kerítesz-e az apró örömökre alkalmat?
Még ha ez l csak annyi,hogy este lemész 10 percre sétálni és nézed a fényeket és embereket. Vagy mikor visszajössz a hidegből megiszol egy forró kakaót, és milyen jól esik.
Tudsz olyan tevékenységet mondani, amit akkor érzel, amikor belefeledkezel valami, és elveszted az időérzéked, mert úgy belemerülsz, leköt?
(másnak ilyen pl a játék, hangszer, tanfolyam, alkotás, akármi)
Ezekre keríteni kell alkalmat.
- Milyen területen vagy a legboldogtalanabb?
Vannak-e céljaid? A célok hiánya önmagában haszontalanság érzetet okoz pl nálam.
A magányosság ellen is lehet tenni.
- Van kisállatod otthon?
- Nem unatkozol túl sokat?
Teszel az unottság ellen? Kipróbálsz új dolgokat? ( vagy űzöd azokat, ami lekötne?)
Írd le magadnak, vezesd magadnak ha gondolod, listákat ezekről a területekről:
célok, magán/társasági élet, apró dolgok, amik jól esnek stb.
Mi az, amit szeretnél, milyennek képzeled magad, és azt is mellé, hogy mik a lehetőségeid, mit tudsz tenni ez ügyben.
Megvizsgálnám pluszban még azt is, hogy valóban az én életemet élem-e, vagy csak a külső elvárásoknak élek, hogy megfeleljek: azt csinálod, amit szeretnél?
"Ha nyugtatót szedek, akkor vagyok a legjobban, kitisztulok, jobban érzem magam. De azt se lehet minden nap szedni"
Ebben igazad van, nem is szabad ráfüggni.
Egyébként ne nézz hülyének, de ezért javasoltam a meditációt pl, érdemes lenne kipróbálnod, megtanulnod. Minden nap egy 20 perc is csodákat művel.
Nekem is voltak szorongós, rémes időszakaim, mint mondtam.
Ennyi magamba fordulás, lecsendesülés, hogy semmi nincs, eszméletlenül le tud nyugtatni, oldja a szorongást.
ÉS ingyen van, nincs káros hatása, a stresszoldó hatását - több pozitív mellett- pedig már bebizonyították. Kísérletek is voltak ezzel kapcsolatban, de nem untatlak a részletekkel. :)
Ne gondolj rá úgy, hogy csak a bolondok csinálják, rólam sem tudja senki, csak pár barátom.
Ha rendesen csinálod, segít ez is. Neten vannak erről is technikák, de youtubon is videók, zenék.
Amúgy nem véletlen hangsúlyoztam ezeket, és nem a kérdésre válaszoltam:
a te problémád gyökere ugyanis itt van, a fenti csak a felszín. Először rendbe kell hoznod magad, addig nem lehet ilyenekben gondolkozni, hogy párkapcsolat.. Abból jó nem fog kisülni nagy eséllyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!