Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vonzó nektek az alábbi férfi szemelyiség?
Nem nagyon.
Ami negatívként van feltüntetve, de nekem nem lenne az (nem pozitív, inkább olyan semmilyen):
1. depresszió - hajlamos vagyok én is erre, tudom, milyen, tudom azt is, hogy kell kezelni
2. kicsit félős, bizonytalan, nehezen kezdeményez, nincs befolyása, nem találja a helyét a világban - amíg ez nem ilyen nagyon durván szélsőséges (kirohan visítva a boltból, annyira fél pl.)
Ami nem vonzana: agresszív gondolatok, oktalan düh, szuicid hajlam
Teljesen tipikus, ha előre írod a rossz tulajdonságaid személyiséged leírásában, az általad jó tulajdonságok pedig úgy fejezed ki, hogy milyen rossz nem vagy: nem nagyképű, nem erőszakos.
Boldognak lenni és ezáltal nem depressziósnak az tanúlható. Még ha furcsán is hangzik. Több évig mély depresszióban szenvedtem és megtanultam önismerettel, tudatossággal boldog lenni ezáltal kigyógyúlni a depiből. Akkoriban ha azt mondják, hogy ez magam erejéből gyógyszerek nélkül menni fog és ennyire magas tudatszinten fogok tudni élni nyilván nem hittem volna. De valahogy elkezdtem és ahogy haladtam jöttek az eredmények. Valószínű másnak is menne. Meg szerintem aki ezt olvassa és tudja miről beszélek egyet ért velem.
Van rá valamilyen nyomós okod, hogy ilyen lettél, történt veled valami? Gondolok itt az erős depresszió, agresszív gondolatok, félelem a többiektől, öngyilkos gondolatok részre. Hány éves vagy? Mióta vannak ilyen gondolataid?
Talán érdemes lenne felkeresned egy jó szakembert. De az is lehet, hogy a szeretet is gyógyítana.
A kérdésre inkább nem írok semmit.
Mit tettél amúgy eddig, hogy "kigyógyulj" belőle?
Én pl 1-1 napra voltam lessüppedve depressziós állapotba, amikor átéltem a totális érdektelenséget, kedvtelenséget, szenvedést, reménytelenséget, boldogtalanságot, mindent egyben. Borzalmas volt.
El sem tudom képzelni, hogy milyen minden nap így létezni.
Vannak aki leküzdötték, a neten biztos találsz ilyen emberektől előadást (ted talks), könyveket, cikkeket. Stb. internet és 21.század.
Szoktál foglalkozni ilyenekkel? Nekem ez lenne az 1.
Meditáció?
Meg persze pszichiáter/pszichológus, ahogy te is írtad és gyógyszer. Kell lennie megoldásnak, addig nem nyugodnék, míg nem találnám meg.
1) Egyetlen vonzó tulajdonságot sem írtál
2) a negatív tulajdonságok hiánya önmagában nem pozitív (nem vagy erőszakos)
3) visszatetsző az olyan jellemzés, hogy milyen nem vagy, pláne unszimpatikus ha másokhoz hasonlítod magad, így pozitívként kidomborítva valamilyen negatív tulajdonság hiányát.
#16 sok témába vágó könyvet olvastam, jártam néhanapján kondizni, sportolni. Gyógyszert, antidepresszánst szedtem, de csak rosszabb lett, 2 hónap után abba hagytam, annyira fárasztott, hogy kb nem tudtam már ébren lenni nappal se.
Hiába olvasol, nézel bármit, nem megoldás. A pszichológus nem olcsó, és nem ad végleges megoldást, én úgy gondolom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!