Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire vonzó nektek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vonzó nektek az alábbi férfi szemelyiség?

Figyelt kérdés
Erős depresszió, néha az ágyból is nehéz felkelni, bűntudat akár képzelt dolgokért, agresszív gondolatok, düh, bizonytalanság, félelem a többiektől, nem találja a helyét a világban, nincs bizalma a világban, öngyilkos gondolatok, őrlődő, nehezen kezdeményező, nincs ismeretsége, befolyása, viszont nem akar másoknak ártani, nem nagyképű, nem erőszakos, átlagnál kevésbé erőszakos a többi emberrel.
2017. nov. 7. 12:34
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
" viszont nem akar másoknak ártani" - akkor most már az is érdem, ha valaki nem akarja halomra ölni az embereket? :O
2017. nov. 7. 12:38
 2/27 A kérdező kommentje:
Nem csak öléssel lehet ártani...
2017. nov. 7. 12:40
 3/27 A kérdező kommentje:
Kiegészítem: jó humora van, mely részben belsòő bizonytalanságából fakad, szereti kutatni a mélyebb összefüggéseket, elégedetlen
2017. nov. 7. 12:42
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Messze kerulom.
2017. nov. 7. 12:43
 5/27 anonim ***** válasza:

Melyek a vonzó tulajdonságok?

"viszont nem akar másoknak ártani, nem nagyképű, nem erőszakos, átlagnál kevésbé erőszakos a többi emberrel."

Ez annyira a legkevesebb, hogy inkább hogy az visstatetsző, hogy egyáltalán említed. Az összes többi tulajdonság pedig taszító.

2017. nov. 7. 12:46
 6/27 A kérdező kommentje:
Berki pl árt a többi embernek, mégis sokan oda vannak érte, ezek szerint inkább legyen ártalmas, mint rossz hangulatú?
2017. nov. 7. 12:49
 7/27 anonim ***** válasza:

Ki az a Berki?

Amúgy van olyan férfi ismerősöm, aki ilyen, őt nagyon szeretem mint barátot, benne tisztelem, hogy jár orvoshoz, és küzd ezek ellen a bajok ellen. Ez nem személyiség, ez egy betegség, ami elnyomja az ember személyiségét.

Kb annyira vonzó, amennyire izgató egy hányás-hasmenésben szenvedő ember. Ha meggyógyul, semmi gond vele, de így nem igazán álompartner, hogy úgy mondjam..

2017. nov. 7. 13:00
 8/27 A kérdező kommentje:
#8 és meg lehet gyógyulni? Nekem adtak ssri-t, amitől kórosan fáradt lettem és nem használt.
2017. nov. 7. 13:05
 9/27 anonim ***** válasza:
6%

Nem nőként íro, de nem lehet "varázsütésre" meggyógyulni, neked kell sokat küzdeni érte - de hiába, ert akkor sem lesz senkid, mert mindenki más aki alapból normálisnak született elvisz addigra mindenkit. Szóval cseberből-vederbe kerülsz majd te is és szebb díszletek között leszel magányos.

2017. nov. 7. 13:11
 10/27 anonim ***** válasza:
Bűntudat nem annyira, nekem nem szokott bűntudatom lenni. Amúgy szimpi, hasonló roncs vagyok, összejönnék ilyennel. Egészséges nőktől maradj távol inkább.
2017. nov. 7. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!