Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Mit tennétek, ha találko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit tennétek, ha találkoznátok az ideális nővel, de kiderülne, hogy nem volt kapcsolata/ nem volt még senkivel?

Figyelt kérdés

2017. nov. 5. 13:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Örülnék, hogy legalább nem lenne kisebbségi komplexusom mellette.
2017. nov. 5. 14:57
 12/17 anonim ***** válasza:
Én ilyen fiút akarok, de olyan legyen ami tetszik számomra. A kettő talán kizárja egymást. Általában a csajokat kihasználó és tárgynak néző nyomorultakat fogok ki.
2017. nov. 5. 17:07
 13/17 anonim ***** válasza:
Ez nemhogy nem gond, hanem sokkal inkább pozitívum. Sőt az ideális nő pont ilyen, mert meggyőződésem hogy sokkal minőségibb kapcsolatot tudnak kialakítani azok, akiknek még nem volt előzőleg senkijük. Feltéve persze hogy mindkét fél arra törekszik hogy igazi TÁRSAT találjon, és nem csak egy pasit/barátnőt (ami sajnos az emberek kb. 95%-ára egyáltalán nem igaz).
2017. nov. 5. 17:55
 14/17 anonim ***** válasza:

Pfuu....basszus

En Lanykent írom hogy semmi bajom nem lenne, ha a leendő pasimnak, az IDEALIS fiúnak nem lett volna eddig barátnője

az idealis az idealis Es ennyi

Most mi lenne

Akkor valszeg mar rég szerelmes lennék bele Es nem érdekelne

Meg Jo is lenne....en lennék neki mindenben az első, ami elég megtisztelő érzés....legalábbis szerintem

2017. nov. 5. 17:58
 15/17 anonim ***** válasza:
Én szeretném már megismerni! Életem párját így!
2017. nov. 6. 06:35
 16/17 anonim ***** válasza:
Páromnak nem volt ezzel baja, amikor kiderült számára, hogy majd' 23 évesen még nem is csókolóztam, nemhogy kapcsolat meg szex... de ezt férfija válogatja.
2017. nov. 6. 10:47
 17/17 anonim ***** válasza:
Ezzel aztán semmi probléma, amúgy is jobban kedvelem a szolidabb, félénkebb lányokat, mint az olyan könnyűvérű, fene nagy életűeket.
2017. nov. 8. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!